Efter att Sir Keir Starmer utnämnt honom till utrikesminister, deklarerade David Lammy: ‘Jag har blivit underskattad hela mitt liv.’

Men jag lär mig att världens bäst använda online-encyklopedi felaktigt påstod under en tid att han hade en examen med förstaklass.

Enligt SOAS, University of London, tog Lammy examen i juridik 1993 med en examen i andra klass.

Efter en karriär inom juridiken valdes han in i parlamentet i en fyllnadsval 2000 och blev snart utsedd av Tony Blair som hälsominister.

När Gordon Brown blev premiärminister gav han Lammy rollen som universitetsminister.

Under fem dagar 2010, det år då Labour förlorade det allmänna valet, gjordes nästan 20 separata redigeringar på Lammys Wikipedia-sida, med material som lade till smicker.

En moderator på webbplatsen kämpade mot förändringarna och sa att ‘sidan behöver skyddas’.

Moderatorn tillade: ‘Jag misstänker att redigeringarna kan komma från Lammys kontor eller en ‘nära supporter’.’

Redigeringarna kunde spåras till två källor: en användare som kallade sig ‘Brownsymeon’, som bara redigerade Lammys sida och vars konto sedan dess har raderats, samt en IP-adress i Westminster.

Medan ordning till slut återställdes till sidan, förblev påståendet att Lammy uppnådde en Första kvar i sju år.

En talesperson för utrikesministeriet avstår från att kommentera.

Men Lammy, 52, kan förlåtas för att vara känslig för sitt intellekt.

Hans medverkan i Celebrity Mastermind 2008 ledde till mycket hån efter att han slutade sist i BBC:s frågesportprogram med endast 13 poäng.

Ministern misslyckades med att identifiera den högsta nivån av teatersittplatser som ‘gudarna’ och föreslog att osten som oftast äts med portvin var röd Leicester istället för Stilton.

Hans storverk var dock hans påstående att monarken som efterträdde Henrik VIII var ‘Henrik VII’.

GQ’s Testino-omslagsspel

Mario Testino, som fotograferade flera av de mest firade bilderna av prinsessan Diana, släpptes av Conde Nast, förläggare av Vogue och GQ, efter att han anklagats för oetiskt beteende, inklusive sexuella övergrepp, av 13 manliga modeller och assistenter.

Den peruanska fotografen förnekade anklagelserna men måste tycka att ex GQ-redaktören Dylan Jones tillför insult injury genom att nu påstå att tidningen medvetet sålde 2011 års upplaga av GQ där Testino var omslagsstjärna.

‘Vi firade en särskilt världsberömd fotograf,’ säger Jones.

Han tillägger: ‘Han krävde att han ville vara på omslaget; vi ville inte sätta honom på omslaget.’

‘Vi gjorde den minsta upplagan möjligt med den här personen på omslaget och vi visste var de bodde, så vi lade bara [kopior] i Notting Hill och Holland Park, så om han gick till WHSmith skulle han se sig själv på framsidan. . .’

Analys och förklaring:

I denna artikel diskuteras David Lammys examensbevis och redigeringar på hans Wikipedia-sida, samt Mario Testinos avskedande från Conde Nast på grund av anklagelser om oetiskt beteende. Det visar vikten av att verifiera information och hantera eventuella redigeringar på nätet noggrant för att undvika felaktig informationsspridning. Det betonar också betydelsen av etiskt beteende inom alla yrkesområden för att undvika konsekvenser för ens rykte och karriär. Nyheterna om Royal Ballets stjärna som fick ett frieri på stranden i Barcelona har tagit världen med storm. Samtidigt visar Nadiya från Strictly Come Dancing upp sina goda vanor, och prinsessan Anne får kritik för sin stil. Dessutom har Londons äldsta bokhandel, Hatchards, tagit ett nytt steg genom att arrangera sin första konsert någonsin. Sharon Stone ställde också upp på en välgörenhetsauktion i Paris. Detta visar att även kändisar har sina egna unika upplevelser och händelser, vilket påverkar deras image och karriär. Investera i den bästa aktierna för att maximera din avkastning

Att investera i aktiemarknaden är ett av de mest effektiva sätten att öka din förmögenhet på lång sikt. Genom att välja de bästa aktierna att placera dina pengar i kan du maximera din avkastning och uppnå dina finansiella mål snabbare. I denna artikel kommer vi att diskutera hur du kan identifiera de bästa aktierna att investera i och hur du kan dra nytta av marknadens svängningar för att öka din förmögenhet.

När du väljer vilka aktier du ska investera i är det viktigt att noggrant undersöka företagets finansiella styrka, ledningens kompetens och branschens tillväxtpotential. Genom att göra din due diligence kan du minimera risken och maximera din potential att få hög avkastning på dina investeringar. Dessutom är det viktigt att diversifiera din portfölj för att sprida risken och skydda dig mot eventuella nedgångar på marknaden.

Genom att hålla dig informerad om de senaste trenderna på aktiemarknaden och vara beredd att agera snabbt kan du dra nytta av marknadens svängningar och maximera din avkastning. Genom att ha tålamod och disciplin kan du bygga en stark och hållbar portfölj som kommer att gynna dig på lång sikt.

I slutändan är det viktigt att komma ihåg att investeringar på aktiemarknaden innebär risk, och att det är viktigt att vara beredd på både upp- och nedgångar. Genom att ha en tydlig investeringsstrategi och att hålla dig informerad kan du maximera din potential att få hög avkastning på dina investeringar och uppnå dina finansiella mål på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version