Investeringsexperten Lennart Ekdal rasar mot tv-branschen – Totalt haveri!

Under tisdagskvällen var det efterlängtad Champions League-premiär för fotbollsälskare runt om i världen. Kvällen blev dock en besvikelse för många svenska tittare, som inte kunde se matcherna. En av de som hade problem är den legendariske TV4-journalisten Lennart Ekdal, 70. Han fick inte igång sin sändning.

Problemet för honom och många andra? Att kunder som köpt ett Viaplay-abonnemang via Tele2 inte har rätt att se Champions League, eftersom turneringen inte ingår i Tele2:s avtal med Viaplay. Något som många inte visste.

Vissa kanske såg stycket på Tele2:s hemsida där bolaget informerade om att man inte har rätt att visa Champions League via Viaplay. Men Ekdal reagerar framför allt på att information om vad som gällde inte verkar ha kommit ut på ett bra sätt till kunderna.

Ekdal känner en ilska mot tv-branschen. – Branschen är förfärlig. Det är en otrolig röra för oss konsumenter. Rättigheter och avtalstider går fram och tillbaka och det är svårt att veta med vem man egentligen har ett avtal som kund.

Viaplay svarar – Alla som har köpt Viaplay Total direkt genom Viaplay är garanterade Champions League. Vi har informerat våra kunder om vad som gäller för våra respektive paket. Majoriteten av alla operatörer har vi slutit ett avtal med, så deras kunder ska kunna se Champions League.

Tele2 svarar – Vi beklagar naturligtvis att kunderna är besvikna och att det har varit otydligt. Vi har in i det sista försökt att komma överens med Viaplay in i det sista, utan att lyckas.

Sammanfattningsvis, det är viktigt att vara medveten om vad som ingår i ditt abonnemang och se till att vara informerad om eventuella förändringar. Det kan påverka din upplevelse av olika evenemang och program, och därför är det klokt att vara påläst och hålla sig uppdaterad.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version