Tina Knowles förnekar sitt påstådda svar på Dolly Partons kommentarer om Beyonces snubb på CMA Awards 2024.

I en sedan raderad Instagram-post från sitt konto, svarade Texas Hold ‘Em-hitmakarens 70-åriga mor tillbaka mot Parton för att säga att Beyonce kanske inte blev nominerad eftersom ‘countrymusikfältet’ prioriterade countryartister som hade varit i genren hela sitt ‘hela liv’.

Den 78-årigas initiala raderade svar löd: ‘Åh Ms. Dolly, vi älskar dig, men Bey har jobbat hårt sedan hon var 9! Hon har också countryrötter. Hon har behärskat sitt hantverk och slagit rekord inom VARJE genre. Att säga att hon inte ’tillbringade sitt liv’ inom countrymusik avfärdar allt arbete hon lagt ner.

‘Bey behöver inte stanna i en fil för att få respekt – hennes talang och arbetsmoral talar för sig själva! Hon har lagt ner arbetet, och ingen annan blir ombedd att ’tillbringa sitt liv’ på en plats för att bli erkända! #varit country,’ sa hon.

Efter att ha fått kritik på torsdagen hävdade Knowles att hon inte hade postat meddelandet, och skrev, ‘Detta är falskt, inte från mig’ under en annan Instagram-post.

Försvarade CMA Awards, Parton berättade för Variety: ‘Det finns så många underbara countryartister som, jag antar att countrymusikfältet, de trodde förmodligen, nouml; ja, vi kan inte riktigt lämna ute några av dem som tillbringar hela sitt liv med det.’

Jolene-hitmakaren tillade: ‘Men jag insåg inte ens det förrän någon frågade mig den frågan.’

Parton hyllade det framgångsrika albumet, kallade Cowboy Carter ‘ett underbart album’ som Beyoncé, 43, ‘kan vara mycket, mycket stolt över.’

Sångerskan 9 till 5 tillade att hon tror att ‘alla inom countrymusiken välkomnade henne och tyckte att det var bra.’

Parton sa att hon inte tyckte att Beyoncé med flit blev snubb för sin utflykt in i countrygenren, som inkluderade en nyinspelning av hennes egen låt Jolene.

‘Jag tror inte att det handlade om att stänga ute, att göra det med flit,’ sa Parton. ‘Jag tror att det var mer vad countrylistorna och countryartisterna gjorde, som gör det hela tiden, inte bara ett specialalbum.’

Parton fortsatte, ‘Jag har haft turen att vara med på båda de albumen. Jolene fanns med i Beyoncés, och jag tyckte att det var ett fantastiskt album.’

Konstnären Islands in the Stream nämnde Beyoncés bakgrund och sa: ‘Hon är en tjej från Texas och Louisiana, så hon växte upp med den grunden. Det var inte som om hon bara dök upp från ingenstans.’

Parton sa att hon var ‘öppen för allt’ när det gäller en potentiell samarbete med Beyoncé.

Fansen var besvikna när Beyoncé inte syntes någonstans när nomineringarna för den 58:e årliga CMA Awards tillkännagavs förra måndagen.

Även om hennes banbrytande countryalbum Cowboy Carter gjorde vågor med hits som Texas Hold ‘Em, Amen och Oh Louisiana, fick hon ingen nominering från föreningen.

I år kommer Country Music Association-utmärkelserna att hållas den 20 november 2024 kl 17.00 PST live från Nashville, Tennessee.

Analys: Artikeln handlar om Tina Knowles förnekande av hennes påstådda svar på Dolly Partons kommentarer om Beyonces snubb på CMA Awards 2024. Parton försvarade nomineringarna och berättade om den underbara countrymusikscenen samt hyllade Beyoncés album. Trots framgångarna med Cowboy Carter fick Beyoncé ingen nominering. Fansen var besvikna över detta, och CMA Awards kommer att hållas i november 2024.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version