Zac Efron sjukhusvårdades på Ibiza förra helgen efter att han dök djupt ner i en pool på en villa på Ibiza tidigt på lördagen, med bröstet som slog i botten och ledde till att han andades in vatten i lungorna.

Insiders berättade för TMZ på måndagen att den 36-årige skådespelaren dök ner i poolen under en utflykt med vänner på den spanska ön.

Den ledande mannen i Iron Claw visade ‘tecken på nöd’ efter händelsen, berättade källor för tidningen, varpå säkerhetspersonal skyndade till hans hjälp.

High School Musical-alumnen hade varit ‘ögonblickligen förvirrad’ och därefter transporterades till en medicinsk enhet ‘som en försiktighetsåtgärd’, berättade källorna för tidningen.

Medicinska tjänstemän undersökte Efron med röntgen av bröstet för att försäkra sig om att hans lungor var fria från vatten, berättade insiders för tidningen.

Efron hade fått klartecken av läkare, men tog sin tid att lämna medicinsk enhet efter att en grupp fotografer i området hade fått reda på att han var där och samlats utanför.

Efron delade på söndagen med sig på Instagram Stories med en bild av sig själv träna på en resort, när han lyfte skivstång medan han balanserade på en träningsboll. Skådespelaren uppdaterade fans om sitt tillstånd efter sjukhusbesöket och sa, ‘Lycklig och frisk – tack för alla välönskningar.’

Efron sågs ute och åt på söndagskvällen på Ibiza och var tillbaka i USA från och med måndagen, enligt tidningen.

En källa avslöjade tidigare för TMZ att skådespelaren ‘hittades i poolen av två personer som jobbade på villan och drog upp honom ur vattnet.’

Efrons representant bekräftade för tidningen att skådespelaren sjukhusvårdades ‘som en försiktighetsåtgärd’ efter ‘det mindre’ incidenten och ‘återhämtar sig fint’; eftersom han släpptes från sjukhuset på lördag morgon.

DailyMail.com har försökt nå den före detta tonårsidolens representant för kommentar.

Efrons representant tillfrågades varför han behövde sjukhusvård om frågan bara var en mindre, och i svar upprepade representanten att sjukhusbesöket bara var en försiktighetsåtgärd.

Analys:

Artikeln handlar om skådespelaren Zac Efron som hamnade på sjukhus efter att ha dykt djupt ner i en pool och andats in vatten i lungorna. Trots att han fick medicinskt godkännande och friskförklarades, visade han tecken på nöd efter händelsen. Efron har tidigare delat sina erfarenheter av extremsporter på sociala medier och har tidigare varit i centrum för plastikkirurgirykten på grund av en tidigare skada han ådragit sig. Efter händelsen har han återhämtat sig och återgått till sina aktiviteter. Detta påminner oss om vikten av att vara försiktig och ta hand om vår hälsa för att undvika olyckor som kan påverka våra liv och välbefinnande.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version