Teresa Giudice och hennes man Luis ‘Louie’ Ruelas firade sin andra bröllopsdag med en romantisk middagsdejt och en kyss på tisdagskvällen. RHONJ-stjärnorna sågs fira milstolpen över middag på strandrestaurangen Amante Ibiza. Paret, som gifte sig i augusti 2022 i en storslagen New Jersey-bröllop, såg lika förälskade ut som nygifta när de utbytte kärleksfulla blickar under sin vistelse på den spanska ön. En strålande Teresa, 52, imponerade i en blommig miniklänning som snördes in i midjan och sitt hår slickat till en knut medan hon höll händerna med sin make, 49. Paret delade också en kärleksfull puss under sin utekväll.

Ögonen slutna, Teresa och Luis låste sött läpparna medan de grep tag i varandras händer. Paret gav fansen en glimt av sina firanden när Louie postade några bilder från restaurangen. De två kärleksparen delade också samma bild av sig själva till ära för sin årsdag. Taget på Lio Ibiza, fångade bilden Luis ömt hålla om Teresa när de poserade vid vattnet. ‘Glad 2-årsdag till min KÄRLEK, jag älskar att ha dig vid min sida, tack för att du är allt och mer. JAG ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID,’ var Teresa inlägg undertitlad. ‘Glad 2-årsdag @teresagiudice,’ skrev Luis i sitt inlägg. ‘JAG ÄLSKAR DIG.’

Detta kommer efter att Luis utfärdade ett uttalande där han bad om ursäkt för de brutala kommentarerna han gjorde i säsongfinalen av The Real Housewives of New Jersey. Ruelas försökte göra rätt efter att han fått hård kritik för att ha tagit upp Margaret Josephs son och sagt att han hoppas att han ‘lider’ under de två realitystjärnornas fejd på TV.

I ett uttalande som postades på hans Instagram Stories, erkände Ruelas: ‘Finalen var mycket tuff för mig att titta på och jag ville ta upp det med er alla.’ ‘Efter att ha sett finalen var jag besviken över mina handlingar när jag tog upp Margaret Josephs son,’ fortsatte Ruelas. Han sa att han felaktigt blivit anklagad för att ha ringt Margarets son på hans jobb och hotat honom. ‘Anledningen till att han ens nämndes var för att jag har blivit anklagad för att ringa Margarets son på hans jobb, vilket helt enkelt inte är sant,’ sa han.

‘Vi har hanterat mycket toxicity i programmet som har påverkat alla på programmet,’ la han till i sin slutsats. ‘Vi har haft att göra med en hel del frustrerande saker bakom kulisserna och det har varit mycket svårt för hela vår familj och mina barn som verkligen har påverkats av allt som har hänt på grund av vissa människor,’ skrev han.

Analys och nedbrytning:
Artikeln handlar om Teresa Giudice och hennes make Luis Ruelas som firar sin andra bröllopsdag med en romantisk middag och en kyss. De firade på Amante Ibiza och delade kärleksfulla stunder under sin vistelse på ön. Luis bad om ursäkt för tidigare kommentarer och förklarade missförståndet kring Margaret Josephs son. Parets firande och Luis’ ursäkt visar på vikten av att hantera konflikter och förlåtelse i förhållanden. Det är viktigt att kommunicera öppet och ärligt för att lösa problem och stärka relationer. Investeringsexperten beklagar djupt sina brutala kommentarer på The Real Housewives of New Jersey

Louie Ruelas har utfärdat ett uttalande där han ber om ursäkt för de brutala kommentarerna han gjorde under säsongfinalen av The Real Housewives of New Jersey. I ett ögonblick av dramatik sa han: ‘Säg åt henne att hålla sig borta från vår familj. Och vet du vad? Jag hoppas att Margaret och hennes familj lider.’

Ruelas postade uttalandet efter att han kritiserats för sina hårda och brutala kommentarer om Josephs familj under den dramatiska finalen som sändes på söndagen. Under sitt raseri kallade han även Josephs för en ‘motbjudande, vidrig människa’ och en ‘riktig skräphög’.

Analys: Artikeln handlar om investeringsexperten Louie Ruelas som ber om ursäkt för sina brutala kommentarer under en TV-show. Det visar hur även offentliga personer kan göra fel och behöva ta ansvar för sina handlingar. Det är viktigt att tänka på hur våra ord och handlingar påverkar andra och att vara medveten om konsekvenserna av vad vi säger. Det är också en påminnelse om att vara respektfull och empatisk i våra interaktioner med andra människor.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version