“Justin Baldoni ansågs vara ‘chauvinistisk’ och ‘gränsfall förödmjukande’ på setet av It Ends with Us – och väckte ilska över hans vägran att ‘överväga’ kostjärnan Blake Livelys karaktärs perspektiv medan de filmade scener som skildrade missbruk, har insidern hävdat.

Rykten om en hänsynslös fejd mellan Justin, 40, och Blake, 36, har cirkulerat i veckor, med online-detektiver som påpekar hur de romantiska intressena inte fotograferades tillsammans vid filmens premiär i USA – medan vissa skådespelare tydligt undvek frågor om regissören.

Nu har insidern avslöjat den oroande sanningen om spänningarna, och berättade för DailyMail.com att Blake och Justin bråkade över hans ‘avfärdande’ attityd till hennes ‘input’ medan de filmade scener som involverade missbruk.

Filmen, som har premiär på biografer idag och är baserad på Colleen Hoovers hitroman med samma namn, följer Blake’s Lily Bloom, en blomsterdesigner som blir kär i neurokirurgen Ryle Kincaid, spelad av Justin – men snart efter att de börjat dejta blir romansen toxic.

Insidern påstod att Justin endast fokuserade på ‘vad han trodde var det misshandlande manliga perspektivet’ och hade ett mycket ‘chauvinistiskt’ tillvägagångssätt till ämnet.

Under scener som skildrade missbruk misslyckades Justin med att överväga Blakes karaktärs perspektiv, istället fokuserade han enbart på vad han trodde var det misshandlande manliga perspektivet.

‘His approach was very chauvinistic, creating a tense atmosphere on set.’

Källan hävdade att Justin var ‘gränsfall förödmjukande’ på setet och sade att han ‘nästan blev karaktären.’

‘Justin almost became the character in the sense that some women on set felt he was borderline abusive to them and that he was unprofessional and unapologetic,’ de sa.

‘Directing a film so serious and so important about domestic abuse without allowing the women to be included in this process is disturbing.’

Insidern påstod att skådespelaren, som också fungerade som regissör och producent, ‘misslyckades med att erkänna’ både Blakes och Colleens roller som medproducent och författare.

Och de sa att han tog det ‘mycket personligt’ när paret bad om vissa manusomskrivningar.

‘Without Colleen’s book, none of this would have been possible,’ de påpekade.

‘They said things only got worse once he began to feel ‘ganged up on’ by the women on set.

Nu, talar han lovord, troligtvis av rädsla att de ska kalla ut honom. Han vet att det kommer och kanske försöker skylla sina handlingar på att vara en metodskådespelare.’

Tidigare i veckan talade Justin om svårigheterna med att skildra en våldsrelation på skärmen med CBS Mornings.

Han erkände att ‘som man’ hade han ‘sina egna fördomar’ om ämnet, men insisterade på att han ‘se till att filmen hade ett kvinnligt perspektiv.'” Ny film oroar fansen: Blake Lively och Justin Theroux skapar spänningar på och utanför skärmen

Sociala medier har varit i tumult när de försöker lista ut vad som egentligen pågår mellan stjärnorna Blake Lively och Justin Theroux. Spänningarna mellan dem har varit påtagliga och har skapat oro inför premiären av den mycket efterlängtade filmen.

Blake och Justin syntes inte tillsammans på bild under premiären i New York denna vecka, trots att de spelar de två huvudrollerna och kärleksintressena i filmen. Istället sågs Blake glatt posera med andra medskådespelare som Jenny Slate och Brandon Sklenar.

Det har även observerats att paret inte har gjort någon press tillsammans inför filmens release. Istället satt Blake ner för en intervju med sin medskådespelare Brandon förra månaden, och tillsammans deltog de i en marknadsföringsvideo med stjärnorna från “It Ends With Us”, Alex Neustaedter och Isabela Ferrer, medan Justin inte var inblandad.

Sociala medieanvändare har också noterat att både Blake och författaren Colleen nyligen slutat följa Justin på Instagram. För att göra saker mer misstänksamma undvek skådespelerskan Jenny helt en fråga om Justin på röda mattan under premiären på tisdagskvällen.

Det verkar som att det finns spänningar mellan Blake Lively och Justin Theroux både på och utanför skärmen. Det återstår att se hur detta kommer att påverka filmens mottagande och hur det kan påverka deras framtida samarbete. Justin Timberlake hyllar Blake Lively under en intervju på Today Show

Justin Timberlake satt ner på Today Show igår för en intervju och verkade avfärda rykten om fejd genom att hylla Blake Lively på luften.

När han tillfrågades om hur det var att jobba med Gossip Girl-alumnen hade han inget annat än positiva saker att säga.

“Jag vet inte om du vet hur smart och kreativ hon verkligen är,” sa han.

“Hon är mest känd som skådespelerska och såklart är hon en modeikon, men hon är så mycket mer än så.

“Hon är en dynamisk kreatör – hon hade sina händer i varje del av produktionen och allt hon rörde vid blev bättre.”

Blake bekräftade nyligen att hennes man Ryan Reynolds, vars nya film Deadpool & Wolverine kommer att konkurrera med It Ends with Us på biograferna i helgen, skrev en scen för Colleen-adaptionen.

“Den ikoniska takscenen, min man skrev faktiskt den,” berättade hon för E! News. “Ingen vet det förutom du nu.

“Vi hjälper varandra. Han jobbar på allt jag gör; jag jobbar på allt han gör. Så hans vinster, hans firanden är mina och mina är hans.”

Analys:
Artikeln handlar om Justin Timberlakes hyllning av Blake Lively under en intervju på Today Show. Timberlake berömde Lively för hennes intelligens och kreativitet samt för hennes arbete som producent. Blake Lively avslöjade också att hennes man, Ryan Reynolds, skrev en scen för en filmadaption. Denna artikel ger en inblick i kändisarnas samarbete och hur de stöttar varandra i sina karriärer. Investera smart: En guide till att maximera avkastningen på finansmarknaden

Att investera på rätt sätt är nyckeln till att säkra en stabil ekonomisk framtid. Med rätt strategi och kunskap kan du maximera din avkastning på finansmarknaden. I denna guide kommer vi att gå igenom de bästa investeringsstrategierna för att hjälpa dig att nå dina ekonomiska mål.

En av de viktigaste faktorerna att överväga när du investerar är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken och öka potentialen för avkastning. Det är också viktigt att regelbundet utvärdera och justera din portfölj för att säkerställa att den är i linje med dina mål.

En annan viktig strategi är att ha tålamod och långsiktighet när det gäller investeringar. Att följa marknadens trender kan vara lockande, men det är viktigt att komma ihåg att investeringar är långsiktiga åtaganden. Genom att ha en långsiktig syn kan du maximera din avkastning och minska risken för kortsiktiga förluster.

Slutligen är det avgörande att göra din forskning och hålla dig informerad om marknadens utveckling. Genom att ha kunskap om olika tillgångsklasser och investeringsstrategier kan du fatta mer informerade beslut och maximera din avkastning.

Genom att följa dessa investeringsstrategier kan du öka dina chanser att nå dina ekonomiska mål och säkra en stabil ekonomisk framtid. Så investera smart och låt dina pengar arbeta för dig!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version