Ben Affleck thrives amid marital turmoil with Jennifer Lopez – is he working too much?

Ben Affleck har inte haft den “lättaste” sommaren medan han kämpar med äktenskapsproblem med Jennifer Lopez, men det hävdas att han “jobbar oavbrutet” eftersom han “mår bra när han är upptagen”.

J-Lo, 55, och Ben, 51, har inte setts tillsammans på månader, och DailyMail.com har avslöjat att de har förberett skilsmässodokument att lämna in vid ett senare tillfälle.

Nu, när spekulationerna svävar om att JLo är “förödmjukad” av sammanbrottet i deras äktenskap, har Ben upprepade gånger setts komma ut från sitt kontor.

Han sägs kasta sig in i sitt arbete och spendera tid med familjen, sysselsätta sig själv medan hans äktenskap faller sönder.

“Det har inte varit den lättaste sommaren för honom heller. Han försöker bara att hålla fokus och göra varje dag så bra som möjligt”, berättade en källa för People.

“Ben mår bra. Han mår bra när han är upptagen och han har jobbat oavbrutet. Barnen är fortfarande lediga från skolan. Han tillbringar också mycket tid med dem.”

Filmregissören delar sina tre barn – Violet, 18, Fin, 15, och Samuel, 12 – med sin första fru och Daredevil-medstjärna Jennifer Garner.

Bara förra veckan avslöjade han en huvudsprängande makeover mitt i livet, komplett med en fejk-hawk som han har burit sedan dess.

Förra månaden köpte han en 20,5 miljoner dollar herrgård i Pacific Palisades, efter att tidigare flyttat ut från sitt och JLos äktenskapshem till en hyresfastighet.

“Ben behövde ny energi i sitt liv”, sa en källa och noterade att hans nya hus är “mer i hans stil” än det vidsträckta godset han delade med Jennifer. “Han har en bättre inställning och går framåt”, tillade insidern till Us Weekly.

“Ben känner sig tyngd av detta året. Han kommer alltid att bry sig om Jen, men han vet att äktenskapet är över och han vill fokusera på sig själv just nu.”

En annan insidern påpekade att paret “inte har mycket gemensam grund och smekmånadsfasen har försvunnit” till den punkt där de nu är på “olika sidor”.

Vad handlar detta om?

Ben Affleck har haft en tuff sommar med äktenskapsproblem med Jennifer Lopez, vilket har påverkat hans arbete och personliga liv. Även om paret försöker hålla sig upptagna och fokuserade, verkar det som att deras äktenskap närmar sig sitt slut. Påverkan av denna situation på deras ekonomi och personliga välbefinnande är betydande, och det är viktigt att vara medveten om hur dessa händelser kan påverka deras framtida beslut och relationer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version