Céline Dion anklagar Donald Trump för att ha använt en av hennes låtar utan tillstånd

Den kanadensiska sångerskan Céline Dion anklagar Donald Trump för att ha använt en av hennes låtar på en valkampanj utan tillstånd. Låten och musikvideon spelades under Trumps valmöte i Bozeman, Montana, och Dion har tydligt uttryckt att hon inte gav tillstånd för användningen av låten. “Den Oscar-vinnande låten ‘My Heart Will Go On’ är hämtad från filmen ‘Titanic’ från 1997,” förklarar Dion.

Trump’s valkampanjteam har ännu inte kommenterat incidenten, men det är tydligt att Dion inte tolererar olovlig användning av hennes musik. Det är viktigt att respektera upphovsrätten och artisternas rättigheter för att undvika juridiska konsekvenser och negativ publicitet.

Analys: Céline Dions anklagelser mot Donald Trump visar att även kändisar och artister kan vara offer för olovlig användning av deras verk. Det är viktigt att respektera upphovsrätten och skydda artisternas intressen för att undvika konflikter och skadat rykte. Detta fall påminner oss om vikten av att respektera andras arbete och att följa lagar och regler gällande upphovsrätt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version