Kristian Karlsson och Anton Källberg hyllades i Mall of Scandinavia

Kristian Karlsson, Anton Källberg och Truls Möregårdh hyllades för de svenska silverframgångarna på OS. Trion befann sig i Mall of Scandinavia, alldeles intill Strawberry arena där Mjällby skulle möta AIK i allsvenskan.

Hyllningarna var klara runt 15.00 och då begav sig Karlsson och Källberg snabbt till Nationalarenan. Det var snabba ryck och de skötte det galant. Vi är väldigt tacksamma, säger Karlsson.

– Jag hälsade på Tom precis innan matchen. Det var kul att se att han blev lite glad.

Karlsson och Mjällbyspelaren växte upp tillsammans i Trollhättan och spelade både bordtennis och fotboll ihop – och har hållit kontakten sedan dess.

– Vi spelade pingis och fotboll upp till 14 års ålder. Han var väldigt duktig på båda. Han var en jäkla bolltalang, mycket mer feeling och touch än vad jag hade, säger Karlsson.

– Jag var väl bättre på pingis och gjorde väl lite revolt mot farsan som var tränare, haha.

Analys: I denna artikel hyllas Kristian Karlsson och Anton Källberg för sina silverframgångar på OS. De besökte Mall of Scandinavia och begav sig sedan till Nationalarenan för att se Mjällby möta AIK. Karlsson och Mjällbyspelaren Tom Pettersson, som är barndomsvänner, spelade tillsammans både bordtennis och fotboll. Karlsson berättar om deras relation och hur Pettersson var en bolltalang. En intressant inblick i idrottsmännens vänskap och uppväxt tillsammans.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version