Ella Morgan från “Gift vid första ögonkastet” har äntligen adresserat den kyssen med EastEnders ‘Bobby Brazier eftersom hon enligt uppgift har anmält sig till en ny datingshow. Men den blonda skönheten, 29 år, har inte hittat rätt man när hon letar efter kärlek igen i den kommande serien av E4: s Celebs Go Dating, enligt Mirror.

Några månader innan hennes busiga släthet anmälde sig Ella till Gift vid första ögonkastet och trodde att hon hade hittat mannen i sina drömmar med JJ Slater, men blev snart besviken när deras romans snabbt slocknade. Men efter några misslyckade romanser är hon nu enligt uppgift redo att ‘lägga allt’ i denna nya kändis-datingshow.

Ella – som var MAFS första transkönade tävlande – berättade för tidningen: ‘Vi hade det trevligt – men nu lägger jag allt i detta.’ ‘Ja, vi är vänliga – Bobby är en trevlig kille och vi kommer verkligen överens. ‘Han är medveten om att jag gör den här showen.’ När hon tillfrågades om sin tid med JJ – som nu dejtar Katie Price – avslöjade Ella att trots att han var ‘den första killen på länge som hon verkligen gillade’, trodde hon att han inte var intresserad av deras relation.

Hon förklarade också att JJ fick henne att ‘förstå vad hon inte gör’. Ella avslöjade att hon tyckte att reality-tv-dating var ‘vad hon var gjord för’ då hon skulle vilja ge en verklig inblick i hur det är att dejta som en transperson. Andra kändisar som ska medverka i showen inkluderar Corrie-stjärnan Lauryn Goodman och Helen Flanagan.

Den första episoden av 2024-serien kommer att visas på E4 måndagen den 19 augusti, med massor av drama lovat i teaserutgivningsdatumet. Den nya serien kommer att sändas från måndag till torsdag samma tid varje vecka.

Analys:

Artikeln handlar om Ella Morgan från “Gift vid första ögonkastet” som har anmält sig till en ny datingshow efter att hennes tidigare romanser inte har gått som planerat. Hon har delat sina erfarenheter och förhoppningar om den nya kändis-datingshowen. Andra kändisar förväntas också dyka upp i showen, och det lovas massor av drama. För de som är intresserade av reality-tv och kändisskap kan denna artikel ge en inblick i den kommande serien och de personer som kommer att medverka.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version