Charli XCX visade upp sin naturliga skönhet när hon gick utan smink för att sköta ärenden på måndagen. Sångerskan, 32 år gammal, såg avslappnad ut när hon tog en kaffe efter att ha besökt en salong för lite egentid i Studio City, Los Angeles. Popstjärnan, vars riktiga namn är Charlotte Aitchison, drog tillbaka sitt långa mörka hår till en stram knut när hon gick ut i ett par slitna jeans. Charli gick utan bh under sin svarta magtröja och accessoarerade sin look med ett par svarta stiletto-stövlar och en matchande svart clutchväska. Hon höll sin telefon i ena handen och sin iskaffe i den andra när hon gick ut i solskenet. I en annan bild lade Apple-sångerskan till ett par solglasögon till sin look när hon visade sin tonade midja i sina lågt sittande jeans. Charli har haft en Brat Summer de senaste veckorna när hon har setts festa med kända vänner och släppa samarbeten med sångerskan Billie Eilish.

På torsdagen sågs sångerskan ta frukost klädd i en lagerad volangkjol som visade hennes trosor när hon gick till sin parkerade bil. Hitmakern stylade den Y2K-inspirerade kjolen med en matchande topp med volangärmar och svarta flipflop-sandaler. Hennes vågiga lockar var uppsatta i en klämma och hon skyddade sina ögon med designerglasögon. Charli, som har fått äran att starta Brat-rörelsen, firade nyligen sin 32-årsdag i stil. Sångerskan startade oavsiktligt en trend som präglas av festdjur och att vara oberättigat sig själv med släppet av sitt album som har tagit Tiktok med storm. Hon inledde sina firanden med en fest på Tenant i LA den 4 augusti.

Charli valde ett vågat par mikroshorts och visade en svart bh genom en åtsittande vit T-shirt som hon matchade med de iögonfallande grå underkläderna. Hon visade upp sina ben för firandet i ett par svarta knähöga stövlar och accessoarerade med en matchande handväska och solglasögon. Charli var på den stjärnfyllda evenemanget med ett antal vänner, inklusive Anya Taylor-Joy som såg fantastisk ut i en svart urringad klänning. Skådespelerskan drog till sig uppmärksamhet i den åtsittande klänningen som föll till golvet. Hon lade till några extra centimeter till sin längd i ett par höga klackar och accessoarerade genom att bära två långa guldhalsband. Samtidigt visade Rosalia upp sin otroliga figur i en djärv svart bh-top och matchande shorts. Sångerskan adderade lite glamour till sin ensemble med ett par bländande silver knähöga stövlar och avslutade sin look med en grå keps. Rosalia verkade på gott humör när hon anlände med en stor bukett blommor till födelsedagsbarnet.

Sammanfattningsvis har Charli XCXs sjätte studioalbum Brat fått strålande recensioner och debuterade som det “mest kritikerrosade albumet på året” över Beyoncés Cowboy Carter och Taylor Swifts senaste skiva. Det nya musikvideoklippet visade paret klättra upp på ett berg av underkläder och refererade till texten “vill du gissa färgen på mina underkläder”. Duons lekfulla kemi och provocerande texter har fått fansen att gå i extas, med Eilish – som tidigare har diskuterat sin “queera identitet” – som vid ett tillfälle deklarerade, “Charli gillar killar men hon vet att jag skulle slå på det.” Charli’s sjätte studioalbum debuterade som det “mest kritikerrosade albumet på året” och överträffade Beyoncés senaste album Cowboy Carter och Taylor Swifts The Tortured Poets Department.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version