Jelly Roll hyllade Nashvilles framtid genom att delta i invigningen av ungdomscampusen för empowerment i Nashville, TN. Efter att ha varit fängslad vid det tidigare Davidson County Juvenile Justice Center i flera år, berättade den 39-årige före detta fången om sin erfarenhet och hur han nu stödjer rehabilitering av ungdomar istället för att behandla dem som brottslingar.

Jelly Roll, som tidigare var en återkommande fånge, har lovat att förändra sitt liv efter att ha blivit far till två barn. Han har gått från att vara en droghandlare till att samarbeta med staden för att finansiera en ny ungdomscampus. Detta projekt, som förväntas vara klart 2027, inkluderar familjeresurser, bedömningscenter och mötesrum.

Genom att berätta sin historia och stödja rehabilitering istället för bestraffning, visar Jelly Roll att förändring är möjlig. Hans engagemang för att hjälpa ungdomar och ge dem en chans i livet är inspirerande och visar på vikten av kärlek och rehabilitering.

Genom att investera i sådana projekt och stödja förändringen kan vi alla bidra till att skapa en bättre framtid för ungdomar i samhället. Det är en investering som inte bara ger ekonomiska vinster utan också skapar en mer empatisk och förstående värld för oss alla.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version