Taylor Swift Besegrar Kanye Wests Nummer Ett Streak: Hur Det Påverkar Musikindustrin

Kanye Wests strimma av 11 nummer ett album har tagit slut, när hans album Vultures 2 med Ty Dolla Sign debuterade på andra platsen – det besegrades av Taylor Swifts The Tortured Poets Department. West, vars karriär har dalat med en ström av antisemitiska kommentarer sedan hösten 2022, sålde cirka 107 000 ekvivalenta albumenheter under sin första vecka, rapporterade Billboard på söndagen.

Swifts The Tortured Poets Department toppade listan den här veckan med försäljning av 142 000 ekvivalenta albumenheter i USA för veckan som slutade den 8 augusti, rapporterade Luminate. Albumet har haft toppplatsen i 14 veckor sedan det släpptes i april. Det senaste albumet från Swift, 34, avslutade en långvarig strimma för West, 47, enligt TMZ.

Analys: Den här händelsen visar tydligt hur konkurrensen inom musikindustrin är intensiv och hur snabbt en artist kan ersättas av en annan på toppen av listorna. Det är viktigt för investerare att vara medvetna om dessa förändringar eftersom det kan påverka aktierna i skivbolag och streamingtjänster. Det är också en påminnelse om att karriärer inom underhållningsbranschen kan vara flyktiga och att framgång inte är garanterad. Det är viktigt att diversifiera sina investeringar för att minska risken för att påverkas negativt av sådana händelser i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version