Teri Hatcher imponerade tittarna med sitt åldersdefierande utseende när hon framträdde på This Morning på måndagen. Skådespelerskan, 59, besökte showen för att prata om 15-årsjubileet av Coraline, och berättade om sitt dejtingmissöde när hon blev avstängd från appen Hinge och hur Matthew Perry skickade ett sms till henne om det innan hans tragiska död. Fansen blev distraherade av Teris släta ansikte och tog till X, tidigare Twitter för att säga att Teri knappt hade åldrats en dag sedan hennes medverkan i Desperate Housewives för nästan tjugo år sedan. De skrev: ‘Teri Hatcher ser förbannat fantastisk ut!’ och ‘Ser naturlig och fantastisk ut. Verkar härlig.’ ‘Underbara Teri Hatcher’ och ‘Teri Hatcher var min favorit när hon var Lois Lane i New Adventure of Superman. Sedan blev hon en Bond-tjej! Hon har fortfarande det!’ ‘Teri Hatcher var alltid en förälskelse från Superman’. Teri klädde sig somrigt i en vit volangmaxiklänning som var broderad med blommor. Hon matchade looken med vita rem sandaler. När hon pratade om sina senaste dejtingbekymmer sa Teri om sitt beslut att gå med i Hinge: ‘Jag sa till universum att jag är öppen och att även om det inte fungerar gör jag en gest mot sårbarhet.’ Teri var tidigare gift två gånger; med Marcus Leithold från 1988-1989, och senare med Jon Tenney från 1994-2003. ‘När du blir avstängd får du inte ett email, du blir bara blockerad. Och det enda jag kunde göra var att gå till Twitter och fråga Hinge genom det. Så de svarade mig och satte tillbaka mig.’ Teri sa att Matthew sms:ade henne för att dela med sig av sin erfarenhet på dejtingappen också. Hon sa: ‘Han och jag höll kontakten periodvis efter att jag fick jobba med honom i The Odd Couple, för år sedan. Och det var riktigt roligt. Investera smart: En guide till att maximera din avkastning på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt strategi och kunskap kan det också vara en lönsam verksamhet. I denna guide kommer vi att ge dig några tips och tricks för att maximera din avkastning och minimera dina risker när du investerar.

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg när du investerar är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken för stora förluster om en marknad skulle gå dåligt. Det är också viktigt att regelbundet övervaka och omvärdera din portfölj för att säkerställa att den fortfarande är i linje med dina mål och risktolerans.

En annan viktig faktor att tänka på är att göra din forskning och hålla dig informerad om de senaste trenderna och händelserna på finansmarknaden. Genom att vara väl informerad kan du fatta mer välgrundade beslut om var och när du ska investera dina pengar.

Slutligen är det viktigt att ha tålamod och långsiktighet när det kommer till investeringar. Att försöka tidmarknaden eller följa trender kan vara lockande, men det är oftast mer lönsamt att hålla fast vid en långsiktig investeringsstrategi och låta dina pengar växa över tid.

Genom att följa dessa tips och tricks kan du öka dina chanser att maximera din avkastning på finansmarknaden och nå dina ekonomiska mål på lång sikt. Så kom ihåg att investera smart och hålla dig informerad för att se framgång i dina investeringar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version