Umeås showkör Snowflake Singers representerar Norden i VM i barbershop i USA

Umeåbaserade showkören Snowflake Singers har blivit utvalda att representera Norden i den prestigefyllda världsmästerskapet i barbershop i USA. Körens dirigent och konstnärliga ledare, Kristina Lejon, har uttryckt målet att vinna tävlingen.

Snowflake Singers har dedikerat sig till hårt arbete och noggrann träning inför det kommande mästerskapet. Med en passion för musik och en stark sammanhållning i gruppen är de fast beslutna att ge sitt bästa på den internationella scenen.

Genom att representera Norden i denna tävling har Snowflake Singers möjligheten att visa upp sin talang och sprida glädje genom sin musik. Med en kombination av skicklighet, engagemang och en unik klang är de redo att imponera på domarna och publiken.

Analys: Snowflake Singers från Umeå har en unik möjlighet att visa upp sin talang och representera Norden i VM i barbershop i USA. Genom sitt hårda arbete och engagemang har de chansen att vinna och skapa en positiv inverkan på både musikvärlden och sina egna liv. Genom att delta i en sådan prestigefylld tävling öppnar de upp för nya möjligheter och framgångar som kan påverka deras karriär och ekonomi positivt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version