Ed Sheeran överraskade hundratals fans när han dök upp oväntat på en Sainsbury’s-butik för att marknadsföra sin Tingly Ted’s het sås. Såsen, ägd av Heinz, erbjuder två varianter – ‘Tingly’ och ‘Xtra Tingly’ och kostar £3 per flaska. Ed dök upp i en orange skåpbil och serverade pizza med såsen med ett stort leende på läpparna. Fansen fick allt från ostblock och CD-skivor till hushållspapper signerade av superstjärnan.

Stora folkskaror samlades runt skåpbilen och Ed minglade runt i butiken omgiven av fans och skrev autografer. Han sa att det var spännande att överraska kunderna och att Tingly Ted’s har varit ett roligt projekt. Butikschefen på Sainsbury’s London Colney var glad över besöket och sa att det gav kunderna gåshud.

Tingly Ted’s är uppkallad efter Eds barndomsökenamn och erbjuder en smakrik upplevelse. Ed har utforskat många maträtter med såsen och hävdar att den passar till allt från frukost till sena snacks. Han har även medverkat i reklamfilmer för såsen och är alltid i gott humör när han serverar fansen.

Denna händelse visar hur en kändis kan marknadsföra en produkt och skapa en buzz kring den. Det visar också hur enkla saker som att överraska och engagera kunder kan skapa lojalitet och intresse för ett varumärke. Det är viktigt att förstå kraften i influencers och hur de kan påverka våra val och preferenser när det gäller produkter och tjänster.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version