En tidig deltagare i First Dates avslöjade nyligen att hon led av överväldigande ångest i programmet, till den grad att Merlin Griffiths var tvungen att ingripa.

Kanalen 4:s dejtingprogram återvände till skärmarna på tisdagen med en ny omgång singlar som hoppades hitta kärlek på den berömda restaurangen.

Tidigare deltagaren Annabelle Gauntlett, som bara var 18 år vid inspelningstillfället, har nu avslöjat hur det är bakom kulisserna på dejtingprogrammet.

Annabelle ansökte ursprungligen till First Dates som en skämt och förväntade sig inte att bli uppringd för en intervju med programledarna i Manchester.

Efter intervjun hade Annabelle en session med en psykiater för att säkerställa att hon var mentalt och fysiskt tillräckligt stark för att medverka på TV, och efter att ha bockat av alla rutor, hittade de en match för henne.

Hon fortsatte: “När jag återvände till Manchester för att besöka den officiella First Dates-restaurangen kunde jag knappt tro vad jag höll på med.

“Jag var överväldigad av ångest när jag väntade i spänning på att kameracrewet skulle fästa min mikrofon.”

När Annabelle gick in i den ikoniska restaurangen hälsades hon av Fred Sirieix, 52, programledaren för showen.

Lyckligtvis märkte bartendern Merlin Griffiths hennes nervositet och lyckades få henne att slappna av innan hon träffade sin dejt.

Hon sa: “Han tog med mig till baren, och jag började ha en trevlig pratstund med Merlin, bartendern, och vi skrattade åt min hemstad.”

Annabelle blev sedan introducerad för sin blinddejt – Charlie från North London – och hon glömde snabbt bort alla kameror och fortsatte att njuta av sin dejt.

Annabelle betonade att showen inte är mycket regisserad eller skriptad och istället utvecklas måltiderna på ett organiskt sätt – något hon inte hade förväntat sig.

Hon avslöjade också att notan betalas i sin helhet av deltagarna.

I slutet av deras dejt var de båda överens om att de ville träffas igen och gick tillbaka till hotellet där de hade blivit inackorderade för natten för att dricka några drinkar.

Dock valde Annabelle och Charlie att inte fortsätta sin romans eftersom han fortsatte att arbeta som kock i London med oregelbundna arbetstider, medan Annabelle flyttade till Skottland för att satsa på en karriär inom journalistik.

Analys och slutsats:
Artikeln handlar om en deltagare i First Dates som avslöjar sina upplevelser bakom kulisserna i det populära dejtingprogrammet. Hon beskriver sin överväldigande ångest och nervositet inför inspelningen, men också hur hon lyckades slappna av och njuta av sin dejt. Artikeln ger en inblick i hur programmet fungerar och hur deltagarna får en autentisk upplevelse utan mycket regi. Det visar också att kärlek kan uppstå i alla åldrar, som exemplifieras av en äldre deltagare som vann tittarnas hjärtan med sin charm. Detta visar att kärlek och romantik inte har någon åldersgräns och att det finns hopp för alla att hitta sin partner, oavsett ålder.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version