Jennifer Lopez tog en sällsynt utflykt med Ben Afflecks son Samuel på måndagen, strax efter att ha spenderat tid med sin frånvarande make hemma i LA. Superstjärnan, som inte setts med Batman-skådespelaren på månader, sågs i gott humör när hon tog med sig den 12-årige Samuel på shoppingrunda på Neiman Marcus i Beverly Hills. Klädd i en stilren vit romper och ljusgröna höga sneakers, omfamnade Jennifer Samuel när de navigerade genom den exklusiva butiken. Hon stylade sitt karaktäristiska sandblonda hår långt och löst, kompletterande sin avslappnat chic outfit med designerglasögon och guldhoops. Senare dök det kära paret upp med flera shoppingpåsar i handen, medan JLo höll nära till sin styvson när de gick tillbaka till sin svarta SUV.

Jennifer visade sin generositet en dag efter det att Samuels syster Violet, 18, sågs bära samma klänning som hennes styvmor beryktat bar under en Alla hjärtans dag-dejt 2023 med Ben. Den 18-åriga skönheten utstrålade avslappnad stil i en tvåtonad Dolce & Gabbana omlottklänning under en lunchträff med Jennifers 16-åriga tvillingar Max och Emme i Los Angeles på söndagen. Hon log brett när hon visade upp chiffongklänningen med V-ringning, flygande ärmar och rosa kontrasterande veck. Violet valde en mer avslappnad approach till accessoarerna genom att matcha den fantastiska klänningen med snörade sneakers och vita gymstrumpor.

Jennifers och Bens påstådda äktenskapliga problem har varit ett hett samtalsämne, och DailyMail.com avslöjade att de redan förberett skilsmässa, som ska lämnas in vid ett senare tillfälle. Källor berättade också för Page Six att Ben har avstått från att ansöka om skilsmässa för att “skydda” Jennifer, efter att det rapporterats att paret inte längre är på talande fot. En insiderröstade: “Han har förnedrat henne eftersom hon gjorde mycket väsen av att han är hennes livs kärlek. De hade just två bröllop för två år sedan. Det här är någon form av rekord; de är inte unga barn längre.” Det antas också att Jennifer är ännu mer upprörd över separationen eftersom deras respektive barn är involverade. “Det är fem barn inblandade i detta,” sade källan. “Hon visste att de skulle blanda familjer. Hon har inte fullt accepterat att det är över.”

Violets episka modeval kommer några dagar efter det att JLo visade upp sin vigselring under en utflykt med Emme i LA mitt i rykten om en förestående separation. Hitmakaren hade tagit av sin vigselring förra veckan, men när hon och Emme kom fram till kändishaket E. Violet och JLo delar en speciell bindning
Violett, ringen var tillbaka på hennes finger och väckte ytterligare nyfikenhet om hennes äktenskapsstatus.
Violets episka mode drag kommer några dagar efter att JLo blinkade hennes vigselring under en utflykt med Emme i LA mitt i rykten om en förestående split (Avbildad 2023)
JLo och Violet sågs på East Hampton Antiques & Design Show under 4 juli-helgen
Trots spekulationerna verkade Jennifer helt oberörd och utstrålade Hollywood glamour i en chic vit topp och vintage denim, och såg ut som en filmstjärna.
Utflykten kom mitt i rapporter om att Jennifers inre krets länge har känt en avsky för Ben.
Även om Hustlers-stjärnan och Argo-regissören initialt utstrålade kärlek efter att ha återförenats för en andra chans på kärlek, har några av Jennifers närmaste vänner och rådgivare påstås ha haft en ben att plocka med Affleck ända tillbaka till deras första försök till romantik i början av 2000-talet.
Bland dem som inte är en Affleck-fan finns påstått Jennifers långvariga manager Benny Medina, en källa berättade Page Six.
‘De två kan inte stå ut med varandra. De kommer inte överens och det finns fortfarande dåligt blod,’ hävdade de.
Benny hade arbetat med Jennifer under många av hennes tidiga framgångar, men deras arbetsrelation tog slut 2003.
Flera källor uppgav att Affleck spelade en roll i Lopez beslut att skrota Medina.
Emellertid tog hon tillbaka Benny som sin manager bara några år efter att hon och Armageddon-stjärnan hade avblåst sin förlovning 2004.
Sedan dess har han fortsatt att vara en av hennes närmaste rådgivare, och hon har setts tillbringa tid med honom medan hon stannade ute i Hamptons borta från Ben, som stannade i Los Angeles.
En annan källa berättade Page Six att Benny försökte hålla sin ‘munnen stängd’ för ett mer diplomatiskt tillvägagångssätt till Jennifers andra romans med Ben.
‘Hans attityd var, “Jag ska inte säga något.” [Det] fanns inget, “Bra för dig,” men också, [han] var inte negativ,’ påstod de.
Violet och hennes syskon Fin (tidigare Seraphina), 15, och Samuel, 12, har tillbringat kvalitetstid med båda sina berömda föräldrar
Affleck och Garner, som först träffades på inspelningen av Pearl Harbor, gifte sig i juni 2005, bara sex månader innan Violet föddes. (avbildad 2018)
Källan sade att det inte var någon idé att protestera, eftersom han påstås ha varit övertygad om att Jennifer skulle gifta sig med Ben oberoende av hans åsikt.
En annan person vars band till Jennifer tillfälligt bröts under hennes förhållande med Ben var hennes goda vän Leah Remini, även om Gone Girl-stjärnan inte verkar ha spelat en direkt roll i att vänskapen tog slut.
Det rapporterades tidigare att Jennifer hade avvisat Leah och till och med vägrat att bjuda in henne till sitt bröllop efter att King Of Queens-stjärnan uppmanade henne att överväga om de aspekter av Ben som påstås fick dem att splittra första gången fortfarande var en faktor.
Men de tidigare vännerna lyckades gå vidare från sin oenighet tidigare i år, och Leah rapporterades ha tillbringat tid med Jennifer och tröstat henne mitt i hennes påstådda äktenskapliga problem med Ben.
Enligt den andra källan, ‘Ingen, förutom [Lopezs] mamma, gillar Ben Affleck. Han är en trippla-A idiot.’
Som bevis pekade de på rapporter att Affleck påstås ha fördröjt en skilsmässa i hopp om att inte förlora Jennifer.
Men en insideman tidigare berättade för publikationen att det var långt för sent för det, och att Jennifer redan var ‘förödmjukad’ efter att Ben ‘initierade att komma tillbaka tillsammans’ i en relation som bara varade så kort tid.
‘Det här var definitivt inte på hennes bingo-kort,’ sade den andra källan. ‘Hon skulle ha rivit ut någons ögon om de sa till henne att de skulle splittras mindre än två år in.’
Ben sågs arbeta i Los Angeles på torsdagen. Investeringstips för att maximera din avkastning på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en lönsam affär om det görs på rätt sätt. Med rätt strategi och kunskap kan du maximera din avkastning och öka din förmögenhet över tid. Här är några investeringstips som kan hjälpa dig att nå dina ekonomiska mål:

1. Diversifiera din portfölj: Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser minskar du risken och ökar chansen till avkastning.

2. Ha en långsiktig strategi: Istället för att försöka tajma marknaden, håll dig till en långsiktig investeringsstrategi. Detta minskar risken för att påverkas av kortsiktiga svängningar på marknaden.

3. Utbilda dig själv: Ju mer du vet om olika investeringsalternativ och marknadsförhållanden, desto bättre beslut kan du fatta när det gäller din portfölj.

4. Använd dig av professionell rådgivning: Ibland kan det vara värt att anlita en finansiell rådgivare för att få hjälp med att utforma en investeringsstrategi som passar dina behov och mål.

Genom att följa dessa investeringstips kan du öka dina chanser att maximera din avkastning på finansmarknaden och uppnå ekonomisk framgång på lång sikt.

Analys:
Denna artikel ger värdefulla investeringstips för att hjälpa läsare att maximera sin avkastning på finansmarknaden. Genom att diversifiera portföljen, ha en långsiktig strategi, utbilda sig själv och använda sig av professionell rådgivning kan läsarna öka sina chanser till ekonomisk framgång. Genom att följa dessa riktlinjer kan läsarna förbättra sin ekonomiska situation och nå sina finansiella mål på ett effektivt sätt. Investeringstips för att maximera din avkastning på marknaden

Som en erfaren investeringschef och finansmarknadsjournalist är det viktigt att ha rätt strategi för att lyckas på marknaden. Genom att följa dessa investeringstips kan du maximera din avkastning och öka din portföljs värde över tiden.

Att diversifiera din portfölj är avgörande för att minska risken och maximera din potentiella avkastning. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser och branscher kan du skydda dig mot eventuella nedgångar på marknaden.

Att hålla sig informerad om de senaste trenderna och händelserna på marknaden är också avgörande för att fatta välgrundade investeringsbeslut. Genom att följa finansmarknadsnyheter och analyser kan du få insikter som kan hjälpa dig att ta kloka beslut.

Att ha en långsiktig investeringsstrategi är också viktigt för att uppnå långsiktig tillväxt och framgång på marknaden. Genom att ha tålamod och disciplin kan du undvika impulsköp och säljbeslut som kan skada din portföljs prestanda.

Sammanfattningsvis är det viktigt att ha en väl genomtänkt investeringsstrategi för att maximera din avkastning på marknaden. Genom att diversifiera din portfölj, hålla dig informerad och ha en långsiktig strategi kan du öka dina chanser att uppnå framgång som investerare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version