Kung Carl XVI Gustaf och Drottning Silvia njuter av semester i Saint Tropez

Kung Carl XVI Gustaf och Drottning Silvia spenderar sin semester i södra Frankrike, i den exklusiva Villa Mirage i Saint-Maxime. Kungaparet njuter av det kristallblå vattnet i Medelhavet och tar tillfället i akt att svalka sig i den 30-gradiga värmen. Medan kungen visade upp sina fysiska färdigheter med ett elegant dyk från båten Polaris, nöjde sig drottningen med att plaska med fötterna i vattnet.

Hovets informationschef Margareta Thorgren har inte kommenterat kungaparets privata semester, men enligt deras officiella kalender närmar sig slutet på sommarsemestern. Drottningen har åtaganden redan nästa vecka medan kungen återvänder till officiella plikter den 26 augusti.

Analyserat: Kung Carl XVI Gustaf och Drottning Silvia av Sverige njuter av en välförtjänt semester i Saint Tropez. Trots deras kungliga status är de också mänskliga och behöver tid för avkoppling och rekreation. Deras resa påverkar inte bara deras personliga liv utan också hur allmänheten ser dem och deras kungahus. Att kunna koppla av och återhämta sig är viktigt för alla, oavsett position i samhället.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version