Lindsay Lohan strålar som den glamorösa filmstjärnan när hon fortsätter filma Freaky Friday 2 i Los Angeles. Skådespelerskan, som imponerade på 2024 Disney Legends Awards Ceremony, spelar återigen rollen som Anna Coleman i uppföljaren till den komedifilm från 2003. Jamie Lee Curtis, 65 år, återupprepar sin roll som Annas mamma Tess. Superstjärnan syntes på gatorna i downtown Los Angeles, där hon filmade Disney-produktionen tillsammans med sin 15-åriga medstjärna, Julia Butters. Detaljerna om handlingen hålls fortfarande hemliga, men Lindsay bekräftade att hennes karaktär kommer att ha en dotter i den nya filmen – och avslöjade att hon var tvungen att ta gitarrlektioner för att komma in i rollen. “Det kommer att bli en riktigt Freaky Friday. Mycket mer freaky än vad du kan förvänta dig.”

Stjärnorna återupprepar sina ikoniska rollerna som mor och dotter från filmen 2003, 21 år efter att den ursprungliga filmen blev en klassiker i hemmet. Deras första bilder från Walt Disney Studios set gav till och med en diskret nick till komedins premisser – en kroppsswap mellan mor och dotter. Jamie syns sticka ut tungan och göra rock’n’roll-tecknet medan Lindsay sitter upp och ler sött mot kameran. Studion bildtextade bilden: “The Colemans är tillbaka och kommer till biograferna 2025! Uppföljaren till Freaky Friday är nu under produktion!” Fansen flockades till kommentarsavsnittet för att uttrycka sin spänning, med en användare som skrev: “Detta är den mest ikoniska återföreningen i historien.”

Även om Disney ännu inte har delat detaljer om uppföljarens handling, tog Lindsay till Instagram för att dela en behind-the-scenes titt på inspelningen. En video visade kameran panorering från en fotograf till Parent Trap-stjärnan och Halloween-skådespelerskan poserar rygg mot rygg för bilder, poppar sina huvuden ut ur sina trailers och delar en söt stund medan de sitter på trailerstegen. Hon bildtextade klippet: “Vi är tillbaka!” Jamie delade bilden av sig själv och sin på skärmen dotter på sin Instagram, med bildtexten: “VI ÄR HELT FÖRVIRRANDE för att Coleman-familjen blir FREAKY IGEN!”

I mars berättade Lindsay till People att Freaky Friday-uppföljaren var “på gång” och att hon var “glad att arbeta med Jamie igen och se hur mycket längre vi kan ta det.” “Vi pratar nästan varannan dag i allmänhet så jag tror att vi kommer att ha väldigt roligt med det här,” sa hon. I Freaky Friday – som var en nyinspelning av filmen från 1976 med Jodie Foster – spelar Jamie och Lindsay rollerna som den seriösa psykiatern mamman Tess och den högstadierockaren dottern Anna, som byter kroppar efter en het argument. Filmen inkluderade också Mark Harmon som Tess fästman och Chad Michael Murray som Annas pojkvän, Jake.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version