Marius Borg Høiby erkänner användning av våld och droger i en uttalande till NRK. Han ber också om förlåtelse till offret för våldet.

Marius Borg Høiby, son till norska prinsessan Mette-Marit, har erkänt att han använde våld och droger under en incident förra helgen. I ett uttalande till NRK beklagar han sitt beteende och lovar att ta itu med sitt missbruk genom att återuppta behandling.

Det är olyckligt att se en ung man med sådan bakgrund hamna i en sådan situation. Det är viktigt att han tar sitt missbruk på allvar och får den hjälp han behöver för att komma på rätt väg igen.

Förhoppningsvis kan denna uppmärksamhet kring Høibys beteende leda till ökad medvetenhet om problemet med drogmissbruk och våld, samt uppmuntra andra som lider av liknande problem att söka hjälp och stöd.

Om du eller någon du känner kämpar med missbruk eller våld, tveka inte att söka hjälp. Det finns resurser och stöd tillgängliga för att hjälpa dig på vägen till återhämtning och välmående. Det är aldrig för sent att ta itu med dina problem och arbeta mot en bättre framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version