Molly-Mae bekräftar att hon har split från sin fästman Tommy Fury efter månader av spekulationer fram och tillbaka.

Att ta till Instagram stories på onsdagen skrev Molly, 25: ‘Aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att jag någonsin skulle behöva skriva detta.

‘Efter fem år tillsammans kunde jag aldrig föreställa mig att vår historia skulle ta slut, speciellt inte på detta sätt.

1 är extremt ledsen att meddela att mitt och Tommys förhållande har kommit till ett slut.

‘Jag kommer för alltid vara tacksam för det viktigaste för mig nu och alltid, min vackra dotter. Utan oss skulle det inte finnas någon henne, hon kommer alltid vara min prioritet.

‘Jag vill tacka er alla för kärleken ni har visat oss under de senaste fem åren. Ni har alla varit en del av vår resa och jag känner att det är rätt att dela detta med er alla.’

Paret träffades i serie fem av Love Island 2019 och kom på andra plats.

De blev officiella bara veckor efter sin första villadejt och flyttade ihop i Manchester en månad efter att de landade tillbaka i Storbritannien.

I juni avslöjade Molly-Mae hur hennes och Tommys förhållande ‘speciellt nyligen’ är fantastiskt, efter splittrumoren.

Under en Instagram-frågestund avfärdade Molly-Mae påståendena om att föräldraskapet hade satt press på saker och till och med antydde parets kommande bröllopsdatum.

Efter att en fan frågat: ‘Har du och Tommy stött på förhållandeproblem sedan Bambi kom?’ var influencern snabb med att lovorda sin partner.

Hon sa: ‘Jag tror att Bambi har gjort oss närmare. Alla småbråk vi har handlar aldrig egentligen om henne! Att vara föräldrar tillsammans, speciellt nyligen, har varit fantastiskt.’

Sedan när en annan frågade: ‘2025 bröllop?’ antydde hon: ‘Det ser ut så’ innan hon erkände att paret inte hade några planer på att skaffa ett annat barn.

Efter att hon blev utfrågad: ‘Barn nr 2?’ sa Molly-Mae: ‘Inte inom en snar framtid, bröllop först!’

Tommy erkände tidigare under månaden att han inte hade bråttom att gifta sig efter att han friade på Ibiza i juli 2023.

I en nylig intervju med tidningen Closer delade Tommy med sig: ‘Vi sätter inte press på det. Vi njuter av att vara förlovade och av den perioden i vårt liv, så vi har ingen brådska.’

Han fortsatte: ‘Jag vet inte. Du kan inte planera sådana saker. Det bara händer, eller hur?’

Spekulationen om deras förhållande började efter att Molly-Mae misslyckades med att önska Tommy en glad födelsedag på sociala medier och innan dess hade klagat på en ‘sexdrought’ under en frågestundvideo.

Tommy agerar också tydligen på sätt som förvirrar hans medelklassflickvän.

Molly-Mae klagar enligt uppgifter på Tommys vana att åka iväg med vänner som hon ‘inte vet vart han är på väg’.

Han gillar också att dricka alkohol – något som Molly-Mae undviker och det påstods att de hade tillbringat en betydande tid ifrån varandra.

En vän sa: ‘De tillbringar ganska mycket tid isär.

Analys:
I denna artikel rapporteras det om Molly-Mae och Tommy Furys splittring efter en lång relation. Molly-Mae bekräftar på Instagram att de har gått skilda vägar, vilket har skapat spekulationer och uppmärksamhet. Paret möttes på Love Island, blev snabbt officiella och flyttade ihop. Det har funnits rykten om en splittring tidigare, men paret har också talat om sitt kommande bröllop och sitt föräldraskap. Tommy har uttryckt att de inte har bråttom att gifta sig och att de njuter av sin förlovning. Molly-Mae har delat med sig av sina känslor på sociala medier och betonat att deras dotter är hennes prioritet. Splittringen har skapat spekulationer om orsakerna bakom den och hur paret har hanterat relationen. Det är en påminnelse om att även kändispar har sina svårigheter och problem att hantera, vilket kan påverka deras personliga liv och relationer. Det bästa sättet att investera i finansmarknaden år 2022

Finansmarknaden erbjuder en mängd olika investeringsmöjligheter för att maximera avkastningen på ditt kapital. Som investeringschef är det viktigt att vara medveten om de olika alternativen för att fatta välgrundade beslut. I denna artikel kommer vi att utforska de bästa strategierna för att investera på finansmarknaden år 2022.

En av de mest lönsamma investeringsstrategierna är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida ditt kapital över olika tillgångsklasser minskar du risken för att förlora hela ditt investerade belopp. Det är viktigt att investera i både aktier, obligationer och råvaror för att skapa en balanserad portfölj.

En annan viktig faktor att beakta är att hålla sig informerad om marknadsförhållandena. Genom att noggrant övervaka marknadstrender och ekonomiska indikatorer kan du fatta bättre investeringsbeslut. Det är också viktigt att regelbundet omvärdera din portfölj för att säkerställa att den är i linje med dina investeringsmål och risktolerans.

Slutligen är det viktigt att ha realistiska förväntningar på din investeringsavkastning. Finansmarknaden kan vara volatil och det är viktigt att vara beredd på både uppgångar och nedgångar. Genom att ha en långsiktig investeringsstrategi och att vara tålmodig kan du öka dina chanser att uppnå en stabil avkastning över tid.

Analysera: Denna artikel ger en översikt över de bästa investeringsstrategierna för att lyckas på finansmarknaden år 2022. Genom att diversifiera din portfölj, hålla dig informerad om marknadsförhållandena och ha realistiska förväntningar kan du öka dina chanser att uppnå en stabil avkastning på ditt kapital. Det är viktigt att vara medveten om de olika alternativen som finns tillgängliga och att fatta välgrundade beslut för att maximera din investeringsavkastning.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version