Investeringsexpert avslöjar: Krisen kring “Det slutar med oss” eskalerar – Blake Lively och Justin Baldoni i bråk

Dramat fortsätter mellan Blake Lively och Justin Baldoni under inspelningen av den stora filmen “Det slutar med oss”. Fansen spekulerar om en konflikt mellan stjärnorna, och nya uppgifter har nu kommit fram som tyder på att det är mer än bara rykten.

Enligt källor till TMZ, blev stämningen extra spänd under en scen där Baldoni lyfter upp Lively i luften. Baldoni ska ha frågat om Livelys vikt inför scenen, vilket fick henne att känna sig kroppshånad. Konflikten eskalerade ytterligare under en kysscen där Lively anklagade Baldoni för att hålla henne kvar längre än nödvändigt.

För att hantera krisen har Justin Baldoni anlitat pr-experten Melissa Nathan, som tidigare har arbetat med kända namn som Johnny Depp och Drake. Spekulationerna om konflikten förstärktes när Baldoni höll sig på avstånd från övriga skådespelare under filmens premiär i New York.

“Det slutar med oss” är baserad på Colleen Hoovers storsäljande bok med samma namn och hade biopremiär i Sverige den sjunde augusti.

Analyserat på ett enkelt sätt, denna konflikt mellan stjärnorna kan påverka filmens framgång och även deras personliga varumärken. För investerare kan detta drama indikera osäkerhet kring filmens framtid och därmed påverka dess ekonomiska resultat. Det är viktigt att följa utvecklingen för att kunna fatta informerade beslut inom den finansiella sektorn.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version