Ticketmaster mötte vreden från upprörda Taylor Swift-fans på torsdagen efter ett uppenbart tekniskt fel som förhindrade dem från att köpa biljetter, vilket resulterade i hundratals tomma platser på Wembley Stadium.

Den populära superstjärnan är tillbaka i London för fem ytterligare shower i Storbritannien när hennes enorma The Eras-turné äntligen når mållinjen, cirka 15 månader efter att den lanserades på State Park Stadium i Arizona.

Genom att använda X, tidigare Twitter, avslöjade fansen, när Swift, 34, återvände till Wembley den 15 augusti, påtagligt stora block av tomma platser som vanligtvis skulle fyllas av hängivna Swifties.

Och konsertleverantören Ticketmaster fann sig skyldig till det uppenbara fiaskot efter att ett tekniskt fel resulterade i att fansen inte fick den nödvändiga åtkomstkoden som behövdes för att låsa upp och köpa biljetter.

Andra på TikTok hävdade att de fick ogiltiga åtkomstkoder som också hindrade dem från att köpa mycket eftertraktade biljetter till vad som kommer att bli Swifts sista shower i Storbritannien på den nuvarande turnén.

Dela en bild av de tomma platserna i sociala medier, skrev en missnöjd deltagare: “tomma platser orsakar att Ticketmaster låste biljetter med koder.”

Att Swift gjorde en triumferande återkomst till scenen på Wembley på torsdagskvällen efter att superstjärnan tvingades ställa in sina shower i Wien efter en terrorvarning.

Den amerikanska sångerskan uppträder i London igen för de sista fem showerna på den europeiska delen av sin Eras Tour, som har pågått sedan förra året.

På torsdagskvällen strömmade 92 000 fans – kärleksfullt kallade Swifties – in i arenan medan de ivrigt väntade på att se popikonen, klädd i en mängd olika outfits och täckt av glitter.

Jublet exploderade från arenan när stjärnan dök upp för att börja sin tre timmar långa show, komplett med 13 glittrande outfitbyten.

Bland havet av Swifties fanns ett antal kända ansikten, inklusive Idris Elba och Amelia Dimoldenberg. Taylor Swift gjorde en triumferande återkomst till scenen på Wembley på torsdag kväll efter att superstjärnan tvingades ställa in sina konserter i Wien efter en terrorvarning. Efter en turbulent tid för sångerskan och hennes fanbas var det en glädjefylld återkomst till scenen där hon öppnade med Miss Americana & The Heartbreak Prince.

Bara för drygt en vecka sedan tvingades sångerskan att ställa in tre konserter i den österrikiska huvudstaden efter att polisen avslöjade ett avvärjt ISIS-terrordåd. I Storbritannien blev en Taylor Swift-temaklubb tragiskt nog målet för en knivman i Southport förra månaden, vilket resulterade i att tre unga flickor miste livet.

I London känner Swifties sig dock ‘trygga’ med en ring av stål som har rests runt arenan och hundratals säkerhetsvakter i gula jackor på vakt. Metropolitan Police har också försäkrat allmänheten om att de är ‘väl förberedda’ för de fem konserter som äger rum under nästa vecka, med extra biljettkontroller.

Polisen har också stoppat fans från att samlas utanför arenan för att lyssna på musiken – ofta kallat ‘tay-gating’ – och informerat att de som inte har biljett kommer att avvisas från området. Ungefär 90 000 fans kommer att fylla arenan varje kväll, klädda i temakläder och ofta fulla av glitter.

Analys: Artikeln handlar om Taylor Swifts tillbakablickande till scenen i London efter att ha ställt in konserter på grund av terrorhot. Trots de tragiska händelserna har fansen och polisen vidtagit åtgärder för att säkerställa säkerheten under konserterna. Det är viktigt att allmänheten blir informerad om säkerhetsåtgärderna som vidtas för att kunna njuta av evenemanget utan oro.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version