Investeringar i din hälsa: Candice Warner visar fram sin atletiska fysik på tennisbanan

Candice Warner sågs vara i sitt livs bästa form på fredagen när hon begav sig till en lokal tennisbana i Sydney för att träna sitt spel. Den pensionerade Ironwomanen, 39 år gammal, visade upp sin atletiska figur och fantastiska fysik när hon svettades med racketen på en lokal bana. Warner rockade en sportig monokrom look i en vit Anine Bing crew neck som kostade 350 dollar, tillsammans med svarta träningsbyxor och vita sneakers. Den vackra bomben lät sitt bruna hår hänga fritt runt sina axlar och visade upp sin naturliga skönhet och ungdomliga utseende genom att vara sminkfri. Den i Sydney födda idrottaren hade händerna fulla med två tennisracketar och en bolltub och verkade ha livets bästa tid när hon gjorde sig redo att svettas. Hon var åtföljd av en av sina döttrar och såg ut som en hängiven mamma när hon lärde barnet grunderna i spelet. Warners hängivenhet till träning var tydlig när hon smidigt fick sin kropp i rörelse med skicklighet och självförtroende. Skönheten bevisade ännu en gång att hennes engagemang för hälsa och välbefinnande känner inga gränser.

I 2022 berättade Candice för Daily Mail Australia om sina bästa fitness tips och dag på tallriken, samt hennes överraskande syndiga nöje. “Ja, jag äter socker, men jag försöker begränsa det och äta så hälsosamt som möjligt,” sa hon. Candice, som är gift med cricketstjärnan David Warner, sa att medan hon främst har en hälsosam inställning när det gäller sin kost, njuter hon också av ett glas bubbel eller två för att koppla av och är en notoriskt sötsugen person. “Jag älskar en Chandon,” lade hon till. “Precis som alla andra. Jag är mamma och ibland, när barnen går och lägger sig, behöver du en happy hour. Jag är inte rädd för att ta en drink.”

Stjärnan från SAS Australia noterade att träning alltid har haft en mycket större effekt på hennes hälsa och spelar en stor roll i hennes liv. Hon sa att tunga vikter och kardio är den perfekta kombinationen för att behålla sin passform och hälsosamma figur. “Jag gillar att lyfta tunga vikter. Men sedan kardio – jag älskar att springa,” förklarade hon. “Så oavsett om det är på löpbandet eller på stranden längs kusten, är det så viktigt för mig, inte bara fysiskt, utan också mentalt.”

Analys: Investeringar i din hälsa är avgörande för att upprätthålla en god fysisk och mental hälsa. Candice Warner visar genom sitt engagemang för träning och hälsosamma vanor att det är möjligt att upprätthålla en atletisk fysik och ungdomlig utstrålning genom rätt kost och motion. Genom att följa hennes exempel och prioritera träning och hälsa kan du förbättra din livskvalitet och välbefinnande. Så se till att investera i din hälsa för att få långsiktiga fördelar för ditt liv och dina finanser.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version