Bianca Roccisano, grundaren av Booby Tape, höll en lyxig stjärnspäckad tillställning för att fira sin 39-årsdag på ett stilfullt sätt. Firandet hölls på Cecconi’s i Melbourne på fredagskvällen och hade temat ‘Natt i Italien’ och var inget annat än opulent. Bianca, känd för sin enastående känsla för mode, var sin egen bästa reklam, klädd i en klänning värd 100 dollar från sin Bianca and Bridgett-kollektion. Hon matchade den prisvärda klänningen med matchande handskar och höga klackar från samma märke. Genom att lägga till en dramatisk touch till sin outfit bar Bianca en sista minuten-schleier som hon gjorde själv, vilket visade upp hennes kreativa sida. Hennes smink var felfritt och inkluderade en djärv ögonmakeup och neutral läppfärg, vilket perfekt kompletterade hennes outfit. Biancas långa, mörka lockar föll över hennes axlar, medan slöjan försiktigt täckte hennes ansikte och gav en touch av mystik till hennes look. Hon omgavs av sina närmaste vänner, alla klädda i eleganta svarta kläder, när de poserade på en storslagen marmortrappa.

Gruppen, som inkluderade kända gäster som Rebecca Judd, Michelle Greene, Chantel Thornton, Chantelle Baker och Jade Kisnorbo, var epitomen av chic och matchade evenemangets sofistikerade vibe. Rebecca var klädd i en elegant och sofistikerad svart klänning med en passform som framhävde hennes figur. Hennes hår var stylat i mjuka vågor som föll över hennes axlar och gav en avslappnad men ändå polerad finish till outfiten. AFL WAG bar också en naturlig sminkpalett till evenemanget.

Biancas syster Bridgett, tillsammans med sin man Joshua Cavallaro, var också närvarande, liksom Gianarelli-familjen och Amanda Smorgon. Evenemanget var noggrant planerat, med varje detalj som återspeglade det italienska temat. Borden var utsmyckade med levande röda rosor, och menyn, tryckt i djärvt rött, erbjöd ett urval av italienska delikatesser under rubriker som ‘Mangiamo!’ och ‘Bevande!’. Den festliga atmosfären transporterade gästerna direkt till Italiens gator och gjorde det till en natt att minnas.

Analys: Artikeln beskriver Bianca Roccisanos 39-årsdagsevenemang i Melbourne, där hon och hennes gäster klädde sig i eleganta kläder och njöt av en festlig italiensk atmosfär. Genom att fokusera på detaljer som kläder, hår och makeup ger artikeln en inblick i evenemangets glamourösa karaktär. För läsare kan detta inspirera till liknande festliga tillställningar eller bara ge en underhållande läsupplevelse om en extravagant fest.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version