Jeremy Clarkson avslöjar hälsoproblem efter pinsamt semestermissöde

Jeremy Clarkson har berättat om hur han fick Kaleb Cooper att oroa sig för sin hälsa efter en pinsam semestermiss. TV-presentatören, 64 år gammal, hade haft en trevlig tid borta från Diddly Squat Farm med sin flickvän Lisa Hogan i södra Frankrike, men väckte oro vid sin återkomst till Cotswolds. Jeremy erkände att han inte längre kan hantera solen som han brukade och att hans resa hade ett oönskat resultat. I sin kolumn för The Times förklarade han: ”Nästa problem vi har när vi åker utomlands är solen. Jag brukade ligga i den och hoppas kunna komma hem och se ut som David Dickinson. Men jag lyckades aldrig uppnå den där Cuprinol-finishen.

Analys:
Denna artikel handlar om Jeremy Clarksons semestermissöde som ledde till hälsoproblem och oro för hans vän Kaleb Cooper. Det visar att till och med kändisar och framgångsrika personer kan stöta på oväntade hinder under sina semestrar. Det påminner oss om vikten av att vara medveten om vårt hälsotillstånd och att ta hand om oss själva, oavsett vem vi är. Det är en påminnelse om att vi alla är mänskliga och kan drabbas av oväntade situationer, och att det är viktigt att vara medveten om hur vi hanterar solen och andra faktorer som kan påverka vår hälsa. Det är en underhållande berättelse som också belyser vikten av att skämta om våra misstag och lära oss av dem. Jeremy Clarkson avslöjar hälsoproblem efter semestermissöde med Kaleb Cooper

Jeremy Clarkson har berättat om hur han lämnade Kaleb Cooper orolig för sin hälsa efter ett pinsamt semestermissöde. TV-presentatören hade spenderat tid borta från Diddly Squat Farm i södra Frankrike men väckte oro vid sin återkomst till Cotswolds. Han tillade: ‘När jag kom tillbaka till gården trodde Kaleb att jag hade fått vitiligo.’

Vitiligo är en kronisk autoimmun sjukdom som orsakar att hudfläckar förlorar pigment eller färg. Det är inte livshotande och smittar inte. Jeremy har även installerat en stor baldakin och utomhusbord på sin nya pub The Windmill, som snart ska öppna i Burford by, Oxfordshire.

Puben är planerad att öppna nästa helg efter att han betalat mindre än en miljon pund för fastigheten. Jeremy har mött motstånd från lokalbefolkningen i området när han försökt utvidga sitt projekt med Diddly Squat farm, vilket har varit en central del av Amazon-serien Clarkson’s Farm.

Det förstås att den tidigare Top Gear-värden nya satsning kommer att vara med i nästa säsong av Clarkson’s Farm på Amazon Prime Video. Clarkson har arbetat hårt de senaste veckorna för att få puben i Cotswolds igång – och har filmat stora delar av processen.

Medan han ofta har sällskap av sin partner Lisa, har han blivit följt av många skådespelare och filmteam från den kommande fjärde säsongen. I maj tackade Jeremy fansen för deras stöd och beröm efter släppet av den tredje säsongen av programmet.

Analys:
Jeremy Clarkson har avslöjat hälsoproblem som uppstod under en semester och har samtidigt investerat i en ny pub, The Windmill. Han har mött motstånd från lokalbefolkningen när han försökt expandera sitt gårdprojekt. Dessutom kommer hans nya pub att vara med i nästa säsong av Clarkson’s Farm på Amazon Prime Video. Detta visar på hans entreprenörskap och fortsatta engagemang i olika projekt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version