Nara Smith’s treåriga dotter, Rumble Honey, syntes laga frukost på spisen till sin yngre bror Slim Easy i sitt senaste Instagram-inlägg på söndagen. Skaparen, som är känd för sina tradwife-videor på TikTok, delade en kort klipp av sin treåriga dotter som lagar frukost till sin tvååriga son på morgonen. ‘Goooooood morning,’ skrev TikTokern, 22, över bilden av sin treåriga dotter som lagar på spisen. Hon förklarade att medan hon höll på att göra hemlagat bröd, bestämde sig hennes småbarn för att laga frukost själva. Hennes inlägg kommer bara dagar efter att hon svarade på Ozempic-rykten efter att fans anklagade henne för att använda viktminskningsläkemedlet i sin senaste video.

Över klippet av sin treåriga dotter som lagar mat skrev Nara: ‘Rumble tog över och lagade frukost till sig själv och Slim medan jag började göra lite bröd!’ Hennes äldsta dotter stod vid spisen, antagligen på en pall, och rörde med en träsked och lagade något i en stekpanna. Rumble Honey hade fortfarande på sig pyjamas, och varken Nara eller Slim Easy syntes i det korta, tre sekunder långa klippet. Den mormonska modellen postade också korta klipp för att visa upp sin surdeg samt när hon knådade degen. Hon postade också en video av sin man när han knådade degen samtidigt som hon förklarade att hon var tvungen att delegera jobbet till honom eftersom hon matade deras spädbarnsdotter.

Förutom Rumble Honey och Slim Easy delar hon också fyra månader gamla Whimsy Lou – som hon välkomnade tidigare i år i april – med maken Lucky Blue Smith, 25. Musikern är också far till dottern Gravity Blue, som han delar med sin ex, modellen Stormi Bree. Nara och Lucky gifte sig i februari 2020 efter sex månader av att ha känt varandra.

Den sociala mediepersonligheten har för närvarande 9,2 miljoner följare på TikTok och är känd för att posta videor som spelar in i trenden ‘tradwife’. Tilsynes med lätthet gör hon komplicerade recept från grunden samtidigt som hon modellerar extravaganta och överdådiga kläder. Förra veckan samlades Nara och hennes familj också för en fotografering för en ny GQ-spridning. Paret och deras barn sågs posera på sin ranch i Texas. Detta kommer efter att hon äntligen adresserade de många anklagelserna om att hennes virala matlagningsvideor är fejkade.

Även om hon aldrig har identifierat sig själv som en ‘tradwife’, har hon länge kritiserats för att vara performativ och glamorisera hushållsplikter. Kommentarerna på hennes inlägg tenderar att variera från äkta förundran till oro, även övergående till misstankar och anklagelser om att hon stöder idén att fruar agerar som obetalda tjänare åt sina män och barn. Men från Naras synvinkel är det helt enkelt inte fallet. ‘Jag var inte medveten om att att finna glädje i att laga mat till min man och barn automatiskt skulle innebära att jag bara slavar bort i köket,’ började hon i en voiceover av en ny video medan hon var fotograferad när hon gick upp ur sängen. ‘”Jag har inget jobb, och jag har ett helt produktionslag hemma som gör det möjligt.” För att klargöra, inget av det är sant,’ hävdade hon. ‘Jag är en arbetande mamma som jonglerar med alla möjliga hattar och ansvar,’ fortsatte hon. Slå tillbaka rykten om att hon bara lagar mat till sin man och barn, tog Nara också upp personliga hälsoskäl till varför hon ägnar sig åt att göra allt från grunden. ‘Att laga mat har alltid varit en stor del av mitt liv, särskilt efter att jag fick diagnosen lupus och min eksem började blossa upp igen,’ förklarade hon. ‘Jag visste att jag var tvungen att ändra sättet jag åt och hur jag gick tillväga med livet.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version