Block 2023: Hem efter auktionen – vad händer nu?

Block 2023 såg en rekordbrytande auktion med vissa deltagare som lämnade med livsförändrande prispengar från sina vackra byggen. Men källor avslöjar nu att allt inte är som det verkar när det gäller de hemmen i Melbourne förorten Hampton East ett år efter sina försäljningar för miljoner dollar.

Med 2024 Block-egendomarna nu listade med prisguider långt över den lokala marknaden på Phillip Island säger insiderna att några av förra årets byggen redan är tomma och i förfall. Hus Ett, byggt av Kyle och Leslie Cottone, blev ‘ett löjligt skämt’ under säsongen 2023, en källa sa. ‘Kyle och Leslie byggde “huset som ingen skulle vilja ha”. Så beskrev byggarna deras ansträngningar under förra året,’ tillade de. ‘Kanske hade domarna rätt om Hus Ett? Inte en av förra årets domare gav dem bra poäng.’ Kyle, 36, och Leslie, 34, från WA kämpade för att komma upp på ledartavlan varje vecka under sin tid, och deras hus står fortfarande tomt än i dag. Föräldrarna auktionerade bort sitt hem för 3,1 miljoner dollar till entreprenören Adrian Portelli som försökte lotta ut egendomen. Medan Kyle och Leslie gick därifrån med 130 000 dollar i vinster, valde vinnaren av Adrians lotteri att ta pengarna istället för det fula huset. Grannar har sedan klagat på det förfallande hemmet, säger att den tomma fastigheten nu ser ut som om den har ett tak täckt av mögel.

‘Den här hemmet är för närvarande uthyrt till en familj som vann en senare dragning. Medan Steph och Gian inte har tittat tillbaka då de inte har haft tid, rapporteras de vara på större och bättre saker.’

Medan Kyle och Leslie gick därifrån med 130 000 dollar i vinster, valde vinnaren av Adrians lotteri att ta pengarna istället för det fula huset. Grannar har sedan klagat på det förfallande hemmet, säger att den tomma fastigheten nu ser ut som om den har ett tak täckt av mögel. ‘Jag vet var de kan göra The Block nästa år! Glöm Daylesford! De kunde komma tillbaka hit,’ la en annan irriterad granne till, med hänvisning till The Block 2025-platsen som är planerad att äga rum i den pittoreska staden Daylesford.

Det verkar som om deras hem inte är de enda som har problem efter försäljningen, med Hus Fyra och Fem, båda köpta av Adrian, 34, som misslyckades med att hitta sina lyckliga slut.

Steph och Gian Ottavio, som byggde Hus Fyra, ansågs vara favoriterna i The Block förra året och kommer att göra ett gästspel i programmet denna vecka. Paret, båda 27 år, sålde också sin populära egendom till Adrian för 5 miljoner dollar, och gick därifrån med en rekordbrytande summa på 1,75 miljoner dollar i prispengar.

En insid…

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version