Katy Perry släpper sitt sjunde studioalbum, 143

Katy Perry är redo att släppa sitt sjunde studioalbum, 143. Den 39-åriga hitmakaren gjorde en speciell framträdande på SiriusXM Studios i LA för att marknadsföra sitt senaste album. Hon poserade även med SiriusXM Radio DJ Tony Fly medan hon höll upp ballonger som läste ‘143’ medan de pratade om hennes nya musik. Albumet kommer att inkludera några av hennes redan släppta singlar, Woman’s World och Lifetimes, och förväntas släppas den 20 september. Båda låtarna floppade på listorna.

Perry möttes av blandade recensioner efter att ha släppt videon till Woman’s World som lutade sig mot pseudo-empowerment för kvinnor. Hon fick också kritik för den sexualiserade naturen i videon och för att samarbeta med musikproducenten Dr. Luke efter hans rättsliga strid med Kesha. Kvinnans värld marknadsfördes som en stärkande feministisk sång men avfärdades som hycklande och ooriginell.

Dessutom har Perry mött kritik efter att hennes senaste video för ‘Lifetimes’ spelades in på skyddade sanddyner på Balearerna utan tillstånd. Den lokala regeringen har startat en utredning efter att produktionen ägde rum utan godkännande. Perry’s skivbolag, Capitol Records, försäkrade att de följde alla regler för att filma på platsen och har stor respekt för platsen och de ansvariga för att skydda den.

I en intervju tidigare i månaden avslöjade Perry att albumet heter 143 och att det är hennes skyddsängelnummer. Hon berättade att efter en svår tid i hennes familj började hon se numret 143 på olika sätt och tolkade det som ett tecken på att hon är på rätt väg och att hon är älskad och skyddad.

Perry kommer också att uppträda med några av sina ikoniska hits och senaste singlar i Los Angeles den 23 augusti för att marknadsföra sitt nya album. Hon kommer också att hyllas på MTV Video Music Awards nästa månad med Video Vanguard Award och uppträda på galan.

Efter att ha släppt singeln Woman’s World i slutet av juli har Katy fått sämre recensioner än förväntat och kämpar nu för att rädda sin musikaliska comeback. Insiders hävdar att hon desperat försöker utarbeta en ny plan för att rädda situationen.

Analyser och bryt ner: Katy Perry släpper sitt sjunde studioalbum med några redan släppta singlar. Trots blandade recensioner och kritik för vissa musikvideor fortsätter hon att marknadsföra sitt album och uppträda live. Trots motgångar försöker hon hålla hennes musikaliska karriär vid liv och fortsätta att vara närvarande i musikindustrin.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version