Kylie Jenner visar upp de senaste bikinis som ansluter sig till hennes Khy-linje

Kylie Jenner gjorde succé när hon hyllade de senaste bikinis som ansluter sig till hennes Khy-linje. Influencern, 27 år gammal, visade upp sin generösa urringning när hon modellerade en blå stringbikini från sin kommande Satin Swim-kollektion. I bilder som hon postade på sin Instagram, poserade Kylie – vars senaste bild från Bahamas oroade fansen – vid poolen i den glittrande baddräkten som visade upp hennes vältränade kropp. Den lilla bikinitoppen klängde sig fast vid hennes byst när hon poserade i poolen, hennes nedre kropp nedsänkt i vattnet. Kylies jetsvarta hår var slickat bakåt i en elegant knut och hennes hasselögon stack ut mot hennes strålande hudton.

En av bilderna visade Kylie som njöt av solskenet, huvudet lutat bakåt när hon fyllde på sin solbränna. Den baddräkt som Kylie hade på sig är en av flera som kommer att ingå i ‘Drop 010: Satin Swim’. Den rynkade triangelbikinitoppen som Kylie hade på sig säljs för $36 medan de matchande bikinitrosorna går för $34. ‘IMORGON. alla nya @khy satin swim släpps kl 9:00 pst 08/21 på khy.com, ses där,’ marknadsförde hon i bildtexten. Det kommer efter att Kylie postade en bild från sin resa till Bahamas som oroade fansen. Kylie Cosmetics-mogulen visade upp sina vältränade magmuskler och bystig urringning när hon poserade i en vit bikini för några heta foton på en yacht under ett åskoväder. ‘Mother storm,’ skrev Jenner i bildtexten med några moln- och blixtemojis. Fansen var dock oroliga över vad hon höll på med.

Flera följare påpekade att det var mycket farligt för henne att luta sig mot ett metallräcke under en åskstorm. Om blixten träffade metallen kunde realitystjärnan bli elektrifierad. Blixten kan färdas långa sträckor i ledningar eller andra metalliska ytor. 5 tips för att maximera din investeringsportfölj

Att investera på finansmarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt strategi kan du maximera din avkastning och minimera riskerna. Här är 5 tips för att hjälpa dig att ta din investeringsportfölj till nästa nivå:

1. Mångfaldig portföljen: Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsslag och branscher kan du minska risken och öka potentialen för avkastning.

2. Utforska nya möjligheter: Var inte rädd för att testa nya investeringsmöjligheter och sektorer. Genom att vara flexibel och öppen för förändring kan du hitta de bästa investeringarna för din portfölj.

3. Håll dig informerad: Följ med i trender och nyheter på finansmarknaden för att kunna fatta informerade beslut om dina investeringar. Kunskap är nyckeln till framgång.

4. Ha en långsiktig strategi: Undvik att följa kortsiktiga trender och istället fokusera på långsiktiga investeringar. Detta kan hjälpa dig att undvika impulsiva beslut och maximera din avkastning över tid.

5. Använd dig av professionell hjälp: Ibland kan det vara värt att anlita en professionell investeringsrådgivare för att få expertis och vägledning när det gäller din portfölj.

Genom att följa dessa tips och vara medveten om dina investeringar kan du ta kontroll över din ekonomiska framtid och maximera din investeringspotentiell. Ta din portfölj till nästa nivå idag!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version