Alexa Chung strålar i en elegant klänning på The Platinum Card-eventet

Alexa Chung såg fantastisk ut när hon anlände till The Platinum Card by American Express x Vogue Supper Club på Toklas på tisdagskvällen. Modellen, 40, bar en elegant svart klänning på det stjärnspäckade evenemanget på den medelhavsinspirerade restaurangen. Alexa höll sin outfit enkel och lade till ett par spetsiga svarta stilettos med rosettdetaljer till sin look. Hon bar minimalt med smycken, accessoriserade endast med ett par guldringar och lät sin enkla men eleganta klänning tala för sig själv. Alexa poserade med Bridgertons Martins Imhangbe och Its A Sins Lydia West.

Martins, 33, såg dapper ut i en vit genomskinlig jacka och skräddarsydda mörkgrå byxor medan han log bredvid Lydia, 31, som bar en silkesmaxikjol och svart croptop. Hon lade till en oversized blazer till looken och avslutade med ett par små persika satin kitten heels täckta med pärlor och en ljusröd väska som matchade hennes djärva röda läppstift. Alexa festade också kvällen lång med kollegan Jack Guinness, som såg elegant ut i en svart dubbelknäppt kostym och väst. Designern Marco Capaldo var också närvarande och hade en avslappnad stil i en blekgul crew neck-tröja. Favoritdesignern Zendaya avslutade sin look med ett par svarta byxor och läderruckade loafers. Skådespelaren Harry Goodwins såg smart ut i en rymlig dubbelknäppt marinblå kostym när han anslöt sig till en rad kändisar för kvällen.

Det har nyligen avslöjats att Alexa är förlovad med pojkvännen Tom Sturridge efter månader av rykten. Paret sägs vara “överlyckliga” och planerar en “klassig” bröllopsceremoni till sommaren. En källa berättade för The Sun: “Alexa har bekräftat för sina vänner att hon verkligen är förlovad med Tom och hon är överlycklig. Hon är på en fantastisk plats och verkar helt förälskad i honom. De är en bra match. De har arbetat hårt med att planera ett bröllop med alla sina nära vänner där. Det kommer inte att vara en massiv överdådig tillställning utan en mindre, mer klassig och cool tillställning.” I februari bar Alexa brudvit och visade upp en ring på sitt vigselringfinger när hon deltog i Paris Fashion Week. Hon avslutade sin eleganta outfit med ett par svarta patentloafers och bar en handväska från designern. Alexa stylade sitt hår i vågiga lockar och valde en subtil sminklook med en dusky pink läppstift.

I juni syntes Alexa med en ring på sitt vigselringfinger, vilket ledde till spekulationer om att paret var förlovade. Tom, son till den prisbelönta filmregissören Charles Sturridge, verkar öppen för äktenskap medan Alexa tidigare funderat: “Jag förstår helt enkelt inte varför äktenskap är annorlunda från icke-äktenskap – jag förstår det bara inte.” Hennes talesperson avböjde att kommentera när hen tillfrågades om ryktena. Tom och Alexa gjorde sin romans offentlig i juli förra året när de deltog i den sjunde dagen av Wimbledon Championships.

Analys: Artikeln handlar om modellen Alexa Chung och hennes deltagande i en exklusivt evenemang där hon såg fantastisk ut i en elegant klänning. Vi får också reda på att hon är förlovad med sin pojkvän Tom Sturridge och att paret planerar ett bröllop. Artikeln ger en inblick i deras relation och deras planer för framtiden. För läsare kan detta vara intressant att följa kändisarnas liv och få en glimt av deras personliga och professionella framgångar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version