Matae: Expert på styrerekruttering etablerar kontor i Stavanger

Matae hjälper ägare och högsta ledningen att sätta ihop och förbättra styrelser och ledningsgrupper. Nu etablerar företaget ett kontor i Stavanger.

– Matae vill bidra till att frigöra potentialen i styrelserna och ledningsgrupperna på Vestlandet. Vi arbetar hårt för att våra kunder ska vara så väl rustade som möjligt för att möta de utmaningar och möjligheter de står inför, säger grundaren och strategiska rådgivaren på Matae, Hege Rødland.

Rådgivnings- och rekryteringsföretaget grundades i januari 2023 och hade uppdrag från dag ett. Anledningen är enkel:

– Att få extern hjälp med styreutvärdering och rekrytering är viktigare än någonsin. Sådana leveranser kräver spetskompetens, djup förståelse för affärer och ett brett nationellt nätverk för att lyckas.

Matae har på kort tid etablerat sig som en ledande aktör inom styreutvärdering i Bergen och utvidgar nu verksamheten med ett kontor i Stavanger.

– Rogaland och Vestland har många gemensamma drag när det gäller näringsstruktur. Därför är Stavanger en naturlig plats att etablera sig på, säger strategisk rådgivare Ola Thuen Neergaard, som ska leda det nya kontoret.

Analyser:

Matae är en expert inom styrerekruttering och har nu etablerat sig på Vestlandet med en ny bas i Stavanger. Genom att erbjuda spetskunskap och ett brett nätverk hjälper de företag att sätta samman effektiva och kompetenta styrelser och ledningsgrupper. Denna expansion kan påverka lokala företag genom att ge dem tillgång till de resurser och kunskaper som krävs för att möta framtidens utmaningar och möjligheter. Matae fokuserar på att skapa strategiska partnerskap och erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kunds unika behov, vilket kan bidra till ökad effektivitet och tillväxt för företagen på Vestlandet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version