Olivia Newton-Johns dotter Chloe Lattanzi har avslöjat att hon kommer att återvända Down Under senare i år för att hedra sin mors arv. Den USA-baserade sångerskan och skådespelerskan, 38 år gammal, gick till Instagram på torsdagen för att meddela att hon kommer att delta i Olivias promenad för välbefinnande i Melbourne den 6 oktober. I en kort video uppmanade Chloe följare att delta i den roliga dagen för en god sak, vilket syftar till att samla in pengar till cancerforskning. ‘Och snälla ta med era valpar,’ tillade Chloe i sitt hjärtliga inlägg. I den medföljande bildtexten sa Paradise Beach-skådespelerskan att temat för promenaden 2024 var ‘Let’s Get Physical’ med deltagare uppmanade att klä sig i ’80-talsretrokläder’. Temat verkar vara en hyllning till Olivias hitlåt Physical från 1981. Chloe informerade också följare om att den 11: e årliga Olivia Walk for Wellness kommer att äga rum i Melbournes pittoreska Alexandra Gardens. Internationella fans kan dock anmäla sig till välgörenhetsevenemanget som syftar till att samla in pengar till gratis friskhetsprogram på ONJ Cancer Cancer i Heidelberg, Victoria.

Analys: Artikeln handlar om Olivias Newton-Johns dotters deltagande i en välgörenhetspromenad för att hedra sin mors arv och samla in pengar till cancerforskning. Det visar hur Chloe Lattanzi engagerar sig i att stödja en välgörenhetsorganisation och uppmuntrar andra att delta i evenemanget. Detta kan påverka människors liv genom att öka medvetenheten om cancerforskning och främja friskhetsprogram för dem som behöver det. Olivia Newton-Johns dotter Chloe Lattanzi avslöjar speciella planer för att hedra moderns arv

I 2019 utnämndes Newton-John till en följeslagare av Order of Australia och utnämndes också till en kommendör av Brittiska imperieorden.

Olivias död resulterade i en ström av offentlig sorg och hjärtliga hyllningar från dem nära henne, inklusive Grease-medstjärnan John Travolta och Victorias premiärminister Dan Andrews, som erbjöd en statsbegravning till hennes ära.

Den älskade skådespelerskan och sångerskan dog i sitt hem i Santa Ynez, Kalifornien den 8 augusti 2022.

Analys:
Denna artikel fokuserar på Olivia Newton-Johns dotter Chloe Lattanzis planer för att hedra sin mors arv efter Olivias bortgång. Den beskriver även de utmärkelser som Olivia fick innan hennes död och det offentliga stödet och hyllningarna som följde efter hennes bortgång. Det är en känslosam artikel som ger en inblick i Olivias liv och arv, och visar hur hennes minne fortsätter att leva vidare genom hennes familj och nära och kära.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version