Rove McManus och hans fru Tasma Walton sågs ta en promenad på Sydneys berömda Bondi Beach med sin 10-åriga dotter Ruby på måndagen. Familjen höll varandra i handen och verkade glada när de njöt av sin dag ute. Rove, 50 år, såg smart och extremt vältränad ut efter sin kväll på Logie Awards på söndagen. Han bar en vit T-shirt med tunna horisontella ränder och svarta jeans tillsammans med en bomberjacka. Han avslutade sin look med designer solglasögon och vita sneakers. Tasma bar en mörk pufferjacka över en svart stickad tröja som hon kombinerade med ett par röda blommiga byxor och svarta sneakers. Den tidigare Home and Away-stjärnan, också 50 år, hade sitt korta mörka hår åtskilt och var sminkfri för utflykten. Hon accessoriserade med ett par mörka solglasögon.
Ruby, å andra sidan, log när hon gick hand i hand med sin mamma och pappa. Hon var färgglad i ett par blommiga tights, en ljusblå huva och en rosa leopardtryckt jacka med dragkedja. Hon avslutade sin look med ett par sneakers med blomtryck. Detta kommer efter att Rove och Tasma meddelade att de önskade att deras dotter skulle växa upp utan att tvingas anpassa sig till konventionella idéer om kön. Paret, som varit gifta i 13 år, försöker göra sitt hem fritt från ‘pojke och flicka’ stereotyper. Tillbaka år 2022 berättade Tasma för Stellar Magazine att idén först väcktes när en klasskamrat berättade för Ruby att blått var en ‘pojkfärg’. ‘Vi berättar för vår lilla flicka, ”Det är löjligt, eller hur?” Ingen äger en färg. Alla kan gilla vilken färg de vill,’ sa hon. ‘Föräldrarna till små pojkar borde också ha de samtalen,’ lade hon till. Stjärnan fortsatte med att förklara att hon inte begränsar vilka slags leksaker eller aktiviteter hennes dotter gillar. ‘Det är en fin linje att gå mellan att erkänna verkligheten i de ‘riktlinjer’ vi har i samhället, men också försöka ge henne modet och spänningen att veta att hon inte är bunden av dessa uppfattade regler,’ sa hon. ‘Så länge de val du gör inte skadar någon annan eller något annat levande, kan du göra och vara vem du vill.’
Rove och hans TV-stjärnafru, som växte upp i Western Australias Geraldtown, gifte sig tillbaka år 2009, och Ruby är deras enda barn. Medan Rove är en framträdande producent inom den australienska TV-landskapet, är han fortfarande mest känd för sin veckovisa kvällspratshow Rove Live på Network Ten. Den populära talkshowen sändes från 1999-2009 innan han flyttade till USA för att vara värd för Rove LA på Fox8 från 2011 till 2012. Han gjorde nyligen en återkomst till TV med gästframträdanden på The Project, som hans Roving Enterprises producerar. År 2020 köpte paret ett 2 miljoner dollar hem i Perth, efter att ha slutfört renoveringar på deras 6,4 miljoner dollar herrgård i Sydneys Bronte.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version