Den andra säsongen av “Förrädarna” kommer tillbaka i höst – premiärdatumet avslöjat av TV4!

TV4 har bekräftat att den andra säsongen av “Förrädarna” har premiär den 25 oktober. Skådespelaren Dragomir Mrsic återvänder som programledare, och Djurgårdens sportchef Bosse Andersson är den enda bekräftade deltagaren hittills. “Förrädarna” var en tittarfavorit i sin första säsong där Katia Mosally vann efter ett smart spel som förrädare.

Snart är det dags för den spännande andra säsongen av “Förrädarna” på TV4, där Dragomir Mrsic fortsätter som programledare. Premiären är planerad till den 25 oktober på TV4 och TV4 Play. Hittills har endast en deltagare avslöjats, nämligen Djurgårdens sportchef Bosse Andersson. Programmet går ut på att lista ut vilka deltagare som är förrädare och blev en stor succé förra året.

I enkla termer, “Förrädarna” är en populär TV-show där deltagarna försöker lista ut vilka som är förrädare. Den andra säsongen har premiär den 25 oktober med Dragomir Mrsic som programledare och Bosse Andersson som en av deltagarna. Det kan vara underhållande att titta på och kan vara värt att följa med på om du är intresserad av spänning och intriger.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version