Taylor Russell stjäl showen på Beetlejuice-premiären i Venedig Film Festival. Skådespelerskan imponerade i en genomskinlig korsettklänning med spetsdetaljer och visade upp en stilfull look. Läs mer om hennes glamorösa entré här!

Analysera: Artikeln handlar om Taylor Russells uppträdande på en filmfestival där hon imponerade i en spektakulär klänning. Detta visar hur kändisar och deras val av kläder kan påverka modevärlden och skapa trender. För konsumenter kan det innebära inspiration för sina egna klädval eller investeringar i modeindustrin. Världens bästa investeringschef och finansiella marknadsjournalist välkomnar dig till den 81: a Venedig internationella filmfestivalen 2024

Den 81: a Venedig internationella filmfestivalen, organiserad av La Biennale di Venezia, kommer att hållas på Lido di Venezia från 28 augusti till 7 september 2024. Förutom Sigourney och Beetlejuice-rollbesättningen förväntas en rad A-listers att dyka upp i Venedig under de kommande dagarna.

George Clooney är redan i stan, tillsammans med sin fru Amal, för premiären av hans efterlängtade nya film Wolfs – den Jon Watts-regisserade kuppthrillern som återförenar honom med Ocean’s 11 medstjärnan Brad Pitt.

Både George och Brad kommer att närvara vid visningen den 1 september.

Skådespelerskan, som tidigare dejtat Harry Styles, såg sensationell ut när hon imponerade i en vågad genomskinlig korsettklänning medan hon poserade för bilder.

Taylor utstrålade glamour på den stjärnspäckade premiären av Beetlejuice.

Den brasilianska fotomodellen valde en ärmlös svart klänning med en hög beninsats som visade upp ett gnistrande underlager.

Hon såg fantastisk ut i sin ärmlösa klänning.

Izabel blåste kyssar till publiken på den stjärnspäckade röda mattan.

Brads exfru Angelina Jolie ska också till Venedig för att marknadsföra filmen Maria, där hon spelar operaledaren Maria Callas.

Källor indikerar att schemana har arrangerats så att det stridande paret – som fortsätter att vara inblandade i rättsliga åtgärder åtta år efter att de separerade – inte kommer att vara på filmfestivalen samtidigt.

En annan stor visning är Joker: Folie à Deux den 4 september.

Analys:
Artikeln ger en inblick i den kommande 81: a Venedig internationella filmfestivalen och vilka kändisar som förväntas närvara. Det ger också information om några av de mest efterlängtade filmerna som kommer att visas under festivalen. För läsare som är intresserade av filmindustrin och kändisnyheter ger denna artikel en spännande förhandsvisning av vad de kan förvänta sig under evenemanget och hur det kan påverka deras intresse och engagemang för film och underhållning.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version