Alexis Bellino och John Janssen är redo att ta nästa steg i sin relation!

Alexis Bellino, 47, tog till Instagram för att dela den glada nyheten om deras förlovning. Paret, som firade 9 månader av kärlek och skratt, ser fram emot att spendera resten av sina liv tillsammans. Med en massiv diamantförlovningsring visade Alexis stolt upp sin kärlek till John.

Deras relation har utvecklats till något fantastiskt under det senaste året och varje dag blir bättre än den föregående. De känner sig som bästa vänner och är redo att ta nästa steg tillsammans.

Detta är inte det första gången paret hintar om en seriös framtid tillsammans. Efter en stormig uppbrott med Shannon Beador, har John och Alexis funnit varandra och är redo att bygga en vacker framtid tillsammans.

Alexis tidigare äktenskap med Jim Bellino slutade 2018, men de fortsätter att samarbeta som föräldrar till sina tre barn. Deras kärlekshistoria är nu en del av Real Housewives of Orange County och tittarna får chansen att följa deras unika och äkta kärlekshistoria.

Denna nyhet har skapat stor uppmärksamhet och det är tydligt att Alexis och John har en ljus framtid framför sig. Genom att fokusera på kärlek, hopp och tro har paret funnit varandra och är redo att ta nästa steg tillsammans.

Det är en inspirerande berättelse om kärlek och lycka som kan påverka våra liv och finanser på sätt vi aldrig tidigare kunnat föreställa oss.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version