Ulrikke Brandstorp och hennes man Oskar Nordberg köpte ett hus i somras. Nu har de lagt ut sin “dröm lägenhet” till försäljning för 12,3 miljoner.

Artist Ulrikke Brandstorp köpte nyligen ett hus och säljer därför vinden lägenheten på Bygdøy allé i Oslo. Foto: Janne Møller-Hansen / VG / NTB

Publicerad: idag 08:50
Uppdaterad precis nu

Den nyrenoverade lägenheten ligger på Bygdøy allé i Frogner, Oslo. Artisten köpte vinden lägenheten för 10,1 miljoner kronor år 2021. Nu säljs den för 12,3 miljoner kronor.

Tidigare i somras berättade Brandstorp att hon och hennes man spontanköpte ett hus på Frøen i Oslo. Enligt Nettavisen var det nya hemmet till salu med en prisindikation på 20 miljoner.

Brandstorp skriver i ett mail till E24 att hon och hennes man har haft tre fantastiska år i lägenheten. Det var deras dröm lägenhet och de är mycket nöjda med resultatet av uppgraderingen. De hoppas att de nya ägarna kommer att uppskatta lägenheten lika mycket som de har gjort.

Toppleiligheten, med en boyta på 107 kvadratmeter, har tre sovrum, stora fönster och en öppen spis. Lägenheten har också tillgång till hiss och förråd i källaren samt en egen takterrass på 11 kvadratmeter. Eiendomsmegler Tom Martinsen beskriver lägenheten som en toppleilighet med allt man behöver och poängterar att den är stylet och uppgraderad för försäljning.

Brandstorp är känd som både artist och musikalartist och efter att ha vunnit Melodi Grand Prix 2020. Enligt Skattelistene tjänade hon lite över en miljon kronor år 2021 och 730 000 kronor år 2022. Nu är Brandstorp och hennes man snart redo att flytta in i sitt “drömhus”.

De har framför sig en ny renovering i det nya huset de har köpt och ser fram emot att ta hand om husets själ och historia. Brandstorp ägnar mycket tid åt att planera och söka efter bra idéer och lösningar för det nya huset och ser fram emot det nya kapitlet med huset.

Analysera:
Ulrikke Brandstorp och hennes man säljer sin dröm lägenhet för 12,3 miljoner efter att ha spenderat tre fantastiska år där. Lägenheten är nyrenoverad och har alla bekvämligheter man kan önska sig. Brandstorp, en känd artist, har tjänat bra de senaste åren och är nu redo att flytta in i sitt drömhus och påbörja en ny renovering. Detta visar att även kändisar och framgångsrika personer tar kloka investeringsbeslut för att förbättra sin livsstil och ekonomi. Det är viktigt att planera och investera klokt för att uppnå ekonomisk framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version