Anthony Elanga kan flytta till Newcastle på “deadline day”

Enligt Sky Sports har Newcastle kontaktat Nottingham Forest för att få till en övergång. Experten Vicki Blommé anser att han passar bra in i Newcastles spelstil.

Alexander Isak och Emil Krafth kan få en ny svensk lagkamrat i Newcastle. Tränaren Eddie Howe är en stor beundrare av Anthony Elanga och försökte värva honom redan i juni.

Enligt Sky Sports har en övergångssumma på cirka 470 miljoner kronor plus bonusar diskuterats mellan Newcastle och Nottingham. Newcastle har pengar att spendera efter att deras värvning av Marc Guehi gick i stöpet.

Efter att uppgifterna om Elanga började cirkulera, meddelade silly season-experten Fabrizio Romano att Nottingham har hittills tackat nej till Newcastles erbjudanden.

Elanga gjorde fem mål och nio assist för Nottingham i Premier League förra säsongen.

Experterna är positiva till en eventuell övergång till Newcastle. De tror att det kan vara en bra flytt för Elanga och att han skulle passa bra in i lagets spelstil.

Följ med Sportbladet under deadline day-kvällen för att få de senaste uppdateringarna. Vi sänder live hela vägen fram till midnatt.

(Foto: Daniel Nilsson / TT Nyhetsbyrån)

Analys:
Artikeln handlar om att den svenska spelaren Anthony Elanga kan vara på väg att flytta till Newcastle United från Nottingham Forest. En övergångssumma diskuteras mellan klubbarna, och experterna tror att Elanga skulle passa bra in i Newcastles spelstil. Detta kan vara en intressant utveckling för både Elanga och Newcastle, samt för svenska fotbollsfans som följer spelarens karriär.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version