Centralbadet i Norrköping förlänger simningssäsongen till den 15 september

Tack vare beslutet från tillväxt- och utvecklingskontoret kommer 50-metersbassängen på Centralbadet i Norrköping att hållas öppen två veckor längre än vanligt i år. Det ger simmare chansen att njuta av utomhussimning ända fram till den 15 september. Himmelstalundsbadet kommer däremot att stänga den 1 september.

Detta beslut ger simälskare och motionärer möjligheten att fortsätta träna och njuta av frisk luft och vacker omgivning längre in på hösten. Så passa på att ta tillvara på denna förlängda simningssäsong och håll dig aktiv och hälsosam!

Analys:
Beslutet att förlänga simningssäsongen på Centralbadet i Norrköping är en positiv nyhet för alla som älskar att simma och hålla sig i form. Genom att utnyttja denna möjlighet kan man njuta av frisk luft och motionera längre in på hösten. Det är ett utmärkt tillfälle att ta hand om sin hälsa och välmående samtidigt som man har roligt och njuter av utomhussimning. Så se till att packa badkläder och simglasögon och ta dig till Centralbadet för att ta del av denna förlängda simningssäsong!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version