Jaclyn Smith visar upp sin Beverly Hills mansion för världen

Skådespelerskan poserade i sina höstkläder för sitt klädmärke JS som hon säljer hos Kohl’s och HSN.

Den före detta skådespelerskan från Charlie’s Angels delade en titt på en ensemble när hon var hemma.

Stjärnan har ägt den stora egendomen i årtionden – hon köpte den georgiska koloniala egendomen 1991.

Det har sex sovrum, sex badrum, en stor bakgård där hon odlar sina egna rosor, en tennisbana och en lekstuga för sitt barnbarn.

Smith – som nyligen lanserade sin egen parfym – är en av de mest framgångsrika stjärnorna från 1970-talet och har gjort flera filmer och designat kläder sedan 1980-talet. Hennes förmögenhet uppskattas till $150M.

Jaclyn var Kelly Garrett i serien som sändes från 1976 till 1981 och har sedan dess blivit en ikonisk, kultklassiker.

Hon blev känd 1976 i den populära serien Charlie’s Angels. Jaclyn var den enda skådespelerskan som var kvar i serien under alla fem åren när showen avslutades 1981.

I 2017 är Jaclyn fortfarande nära sin medskådespelerska Cheryl Ladd, som spelade Kris Munroe i 87 avsnitt, och till Kate Jackson.

Men några av hennes medskådespelare har tyvärr gått bort.

Farrah Fawcett, som spelade Jill Munroe, dog 2009 efter en lång kamp mot cancer. David, som spelade chefen John Bosley, dog 1997.

Smith har en otrolig arbetshistorik.

Nästa steg gjorde hon flera TV-filmer som 1985 års Florence Nightingale och 1988 års Windmills Of The Gods.

Hon kom också in i modebranschen genom att designa kläder för K-Mart, vilket var ovanligt på den tiden. Hon har fortsatt med linjen sedan dess och utökat till sängkläder och möbler.

År 2003 återvände hon till Charlie’s Angels genom att medverka i filmen med Drew Barrymore och Cameron Diaz. Och hon dök också upp i den senaste filmversionen från regissören Elizabeth Banks, som blev en chockbomb på biograferna.

Jaclyn syntes i träningscenen. Jaclyn Smith: En Framgångsrik Stjärna från 1970-talet med en Förmögenhet på $150M

Jaclyn Smith, en av de mest framgångsrika stjärnorna från 1970-talet, har gjort flera filmer och designat kläder för kvinnor sedan 1980-talet. Hennes förmögenhet uppges vara $150M. Smith älskar sin familj, sitt hem, trädgårdsarbete, Tchaikovsky, baseball, Borta med vinden, sin mammas matlagning – och sina hundar, enligt hennes webbplats.

Jaclyn Smith, född i Houston, Texas, lade på sig sina första dansskor vid tre års ålder. Hon studerade drama vid Trinity University och var snart med i produktioner som ‘Bye Bye Birdie’, ‘West Side Story’ och ‘Gentlemen Prefer Blondes’.

Hon lämnade Texas för att följa sin dröm som dansare. Medan hon var i New York trodde en agent att hennes klassiska skönhet gjorde henne naturlig framför televisionens kameror och Jaclyn Smith kom snart in i amerikanska hem som Breck Girl, vilket ledde till samarbeten med Wella Balsam och Max Factor.

Med Max Factor utvecklade hon en ny doft, Jaclyn Smith’s California. Hennes signaturdoft vann bästa massproducerade doft det år den lanserades 1989.

Hollywood kallade, och snart syntes hon i populära serier som ‘McCloud’, ‘The Rookies’ och ‘Switch’. År 1976 spelade Jaclyn huvudrollen som Kelly Garrett i ‘Charlie’s Angels’ och var den enda skådespelaren som fortsatte med serien under dess fem år på nätverket. Efter ‘Charlie’s Angels’ nominerades Jaclyn till en Golden Globe för sin hyllade gestaltning av den legendariska första damen i ‘Jacqueline Bouvier Kennedy’, en av de mest högt rankade TV-filmerna genom tiderna.

Jaclyn, som ofta kallas ‘Drottningen av Miniserier’, spelade huvudroller i väl mottagna miniserier som ‘Änglarnas vrede’, ‘George Washington’, ‘Änglarnas vrede: Historien fortsätter’, ‘The Bourne Identity’ och ‘Family Album’. En av hennes favoritroller var titelrollen i ‘Florence Nightengale’.

Inte minst har Jaclyn samlat på sig en imponerande filmografi med över 50 filmer och TV-uppträdanden.

År 1989 hedrades Jaclyn med en stjärna på den världsberömda Hollywood Walk of Fame. Jaclyn Smith: En investeringsstrategi som förändrade modevärlden

Jaclyn Smith är inte bara en talangfull skådespelerska och en av de mest igenkända ansiktena i Amerika, hon är också en banbrytande affärskvinna som har revolutionerat modebranschen. Med sitt varumärke som säljer kläder och accessoarer för kvinnor har hon inte bara blivit en av de mest framträdande personerna inom modevärlden, hon har också visat att kändisar kan skapa sina egna varumärken istället för att bara marknadsföra andras.

Jaclyn Smith har inte bara varit framgångsrik inom modevärlden, hon har också expanderat till heminredning och skönhetsprodukter. Genom exklusiva samarbeten och en önskan att erbjuda vackra produkter till överkomliga priser har Jaclyn Smith skapat en varumärkesimperium som fortsätter att växa.

Med en passion för att hjälpa konsumenter att uppnå vacker heminredning till ett överkomligt pris har Jaclyn Smith visat att hon inte bara är en affärskvinna, hon är också en visionär. Hennes produkter avspeglar hennes personliga stil och öga för detaljer, vilket har gjort henne till en av de mest respekterade personerna inom mode- och inredningsvärlden.

Genom att balansera sitt arbete med sitt familjeliv har Jaclyn Smith visat att det är möjligt att vara framgångsrik inom affärsvärlden utan att offra det som verkligen betyder något. Hennes engagemang för att skapa vackra och prisvärda produkter har gjort henne till en ikon inom mode- och skönhetsbranschen.

Jaclyn Smiths framgångssaga är en inspirerande berättelse om en kvinna som har förändrat modevärlden med sitt engagemang, sin passion och sitt oöverträffade öga för detaljer. Genom att erbjuda vackra produkter till överkomliga priser har hon visat att mode inte behöver vara dyrt för att vara fantastiskt. Med sitt senaste klädmärke som lanserats på Nordstrom Rack och HSN har Jaclyn Smith bevisat att hennes inflytande sträcker sig långt bortom bara modevärlden – hon har förändrat spelplanen för hur vi ser på mode och skönhet. Jaclyn Smith öppnar dörrarna till sin Beverly Hills-mansion på 78 år – och avslöjar en ny karriärväg med en parfymlansering på HSN. Upptäck mer om hennes spännande liv och karriär här!

Kate Jackson berättar om att hon lämnade Charlie’s Angels för att rädda sitt liv och kvalitet. Läs mer om hennes beslut och livsinsikter här!

Jaclyn Smith debuterar en ny doft vid 78 års ålder, inspirerad av sin mor och hennes resor och trädgård. Upptäck mer om hennes senaste karriärsteg och passion för parfymer här!

Efter att ha gått i pension från Hollywood, fann Kate Jackson lycka på en gård i Virginia. Lär dig mer om hennes livsresa och insikter här!

Genom att lyssna med hjärtat och öronen delar Kate Jackson en viktig livslektion. Läs mer om hennes visdom och erfarenheter här!

Sammanfattningsvis, dessa berättelser om Kate Jackson och Jaclyn Smith ger en inblick i deras livsval och karriärsteg. Från att lämna Hollywood till att lansera en ny doft, deras berättelser är inspirerande och lärorika för alla som strävar efter att följa sina hjärtan och leva autentiskt. Jaclyn Smith släpper en ny doft vid namn Jackie som kommer att säljas på HSN. Flaskan är 3,4 uns och kostar $75, med toppnoter av bergamot, aldehyder och amber, samt fransk ros och basnoter av jordisk mysk, sandelträ och heliotrop.

‘I kopplar alltid doft till min mamma eftersom vårt hem var fyllt med doft. Och när hon kom och besökte mig, hjälpte jag henne packa upp och doften fanns i hennes resväska,’ sa Smith till sidan. ‘Doften talar lite innan du talar, och den lämnar ett minne. Jag älskar att den lämnar ett minne.’

På Instagram delade hon en video där hon skrev: ‘Doft kan vara upplyftande, den väcker glada minnen och är en osynlig extra som fångar din personlighet. Presenterar ~ Jackie!

‘Följ med för att höra allt om min kreativa process och formuleringen av min spännande nya doft. Sedan anslut dig till mig för lanseringen nästa vecka med mina vänner på HSN.’

Hon har också klädmärket JS för Nordstrom Rack.

Jaclyn spelade Kelly Garrett i serien som sändes från 1976 till 1981 och har sedan dess blivit en ikonisk, kultklassiker.

Analyserat: Jaclyn Smith, mest känd för sin roll i Charlie’s Angels, släpper en ny doft vid namn Jackie. Doften har toppnoter av bergamot och basnoter av sandelträ och heliotrop. Hon har även ett klädmärke och har behållit en nära vänskap med sin tidigare co-star Cheryl Ladd. Smith har haft en framgångsrik karriär och fortsätter att expandera sin verksamhet inom mode och design. Jaclyn Smith: Investera i din hälsa med hennes gröna smoothie-recept

Jaclyn Smith, känd från Charlie’s Angels, delar med sig av sitt hemlighetsfulla recept på en grön smoothie som inte bara är god utan också ger en energikick. Genom att inkludera ingredienser som gurka, äpple, citron, selleri, ingefära, spenat och grönkål i din kost kan du dra nytta av dess hälsofrämjande egenskaper.

Att regelbundet dricka gröna smoothies kan bidra till att förbättra din matsmältning, stärka dina ben, stödja ditt immunförsvar och sänka risken för kroniska sjukdomar. Dessutom kan det även bidra till att sänka kolesterolnivåerna och främja en bättre hjärthälsa.

Genom att följa Jaclyn Smiths gröna recept kan du investera i din hälsa och välbefinnande på ett enkelt och gott sätt. Prova receptet idag och ge dig själv en boost av energi och näringsämnen! Investera i den nuvarande finansiella marknaden: En expertanalys

Den nuvarande finansiella marknaden erbjuder en mängd olika investeringsmöjligheter för alla typer av investerare. Med rätt strategi och förståelse för marknadstrender kan du maximera din avkastning och minimera dina risker. I denna analys kommer vi att utforska de senaste trenderna på marknaden och ge dig insikter om hur du kan dra nytta av dem.

En av de mest framträdande trenderna på marknaden just nu är ökningen av teknikaktier. Företag inom tekniksektorn har sett en betydande tillväxt de senaste åren, och många investerare ser potentialen för fortsatt tillväxt. Genom att investera i teknikaktier kan du dra nytta av denna trend och öka din portföljs avkastning.

En annan trend att hålla ett öga på är kryptomarknaden. Kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum har sett en snabb tillväxt under de senaste åren och många investerare ser dem som en lönsam investeringsmöjlighet. Genom att diversifiera din portfölj med kryptovalutor kan du minska din risk och öka din potentiella avkastning.

Slutligen är det viktigt att ha en långsiktig investeringsstrategi och att regelbundet övervaka dina investeringar. Genom att hålla dig informerad om marknadstrender och göra kloka investeringsbeslut kan du maximera din avkastning och nå dina finansiella mål.

Genom att ta hänsyn till dessa trender och strategier kan du positionera dig själv för framgång på den nuvarande finansiella marknaden. Var inte rädd för att ta risker, men se till att du gör din forskning och är medveten om potentiella fallgropar. Med rätt strategi och förståelse kan du uppnå en betydande avkastning på dina investeringar och säkra din ekonomiska framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version