Hilda Söderman, 17, imponerade stort i premiären av TV4:s “Idol”. Hon fick ett ja från alla jurymedlemmar och tog sig vidare i tävlingen. Men det som verkligen gav henne mod att söka till programmet var stödet från sin lillebror Ragnar. Syskonen har båda kämpat mot mobbning under uppväxten och har alltid haft varandra att lita på.

Hilda berättar att mobbningen började redan i fjärde klass och ledde till depression och ätstörningar. Men hennes lillebror Ragnar har alltid varit hennes förebild och stöd, vilket har hjälpt henne att fortsätta kämpa.

Efter en gripande audition där Hilda sjöng Billie Eilishs “My future” och fick en guldbiljett, fick hon beröm av juryn och tårar i ögonen på sin bror. Juryn och tittarna imponerades av hennes talang och styrka.

Det är en inspirerande historia om syskonkärlek, överlevnad och att följa sin dröm. Hilda och Ragnar visar att man kan övervinna motgångar och nå framgång genom envishet och stöd från ens nära och kära. Det är en påminnelse om att vi alla kan kämpa mot våra demoner och nå våra mål med rätt stöd och inställning.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version