Investera i musikalen “Company” – en modern tolkning av Stephen Sondheims klassiker

Stephen Sondheims ikoniska musikal “Company” har fått en modern makeover med ombytta könsroller och uppdaterade attityder. I denna uppsättning, regisserad av Marianne Elliott och översatt av Calle Norlén, utforskas teman som ålder, äktenskap och jämställdhet på ett nyskapande sätt. Med en ensemblenummer som klickar med samtiden och en stark prestation av Frida Modén Treichl som huvudrollen Bobbie, bjuder denna musikal på både underhållning och reflektion.

Handlingen kretsar kring Bobbie och hennes vänner i deras strävan efter kärlek, vänskap och självinsikt. Genom en serie scener ur olika äktenskap och relationer, utforskar musikalen teman som frihet, ansvar och moderskap. Med en modern scenografi av Maja Ravn och en skicklig regi av Maria Sid, blir denna uppsättning av “Company” en se- och hörvärd upplevelse med stark sexualpolitisk relevans.

Stephen Sondheim, den legendariska Broadwaykompositören bakom musikalen, har skapat en banbrytande verk som fortsätter att beröra och inspirera. Hans arv lever vidare genom denna nya tolkning av “Company”, som på ett unikt sätt fångar dagens samhällsfrågor och kulturella förändringar. Genom att investera i denna musikal får du inte bara en underhållande upplevelse, utan också en möjlighet att reflektera över din egen syn på kärlek, äktenskap och frihet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version