Brad Pitt och hans flickvän Ines de Ramon sägs vara ‘mycket lyckliga’ efter att ha haft en ‘fantastisk sommar tillsammans’ utomlands

Brad Pitt startade först en romans med den glamorösa smyckesdesignern Ines de Ramon sent 2022. Nästan två år senare sägs Fight Club-stjärnan, 60 år gammal, och den 34-åriga skönheten vara ‘mycket lyckliga’ efter att ha haft en ‘fantastisk sommar tillsammans’ utomlands. De har de senaste månaderna bott tillsammans på Chateau Miraval, den franska vingården som Brad en gång delade med sin ex-fru Angelina Jolie.

Trots att de varit romantiskt kopplade sedan november 2022 har Brad och Ines gjort väldigt få offentliga framträdanden tillsammans. Men på lördagen gjorde det ålderskillnaden par en stilfull ankomst på den soliga fjärde dagen av Venedig Film Festival.

Skådespelaren, som kommer att ha premiär för sin och George Clooneys nya film Wolfs på den årliga händelsen, fångade ögat i ljusa gula rutiga byxor. Ines var lika elegant i en högmidjad beige kjol och vit topp. Paret promenerade längs kajen innan de hoppade in i en vattentaxi där de visade sin kärlek med stjärnan från Fight Club som svepte sitt arm runt skönheten.

Brad har gjort några soloresor den här säsongen, inklusive ett stopp vid Lake Cuomo för att besöka nära vännen George och hans fru Amal, men har avsatt tid att spendera med de Ramon på vingården, rapporterade Page Six i fredags.

Pitt hävdar att Jolie sålde sin andel trots deras tidigare överenskommelse om att ingen av dem skulle sälja sin andel om inte den andra godkände det. Enligt juridiska dokument som People fick tag i februari 2022 auktionerade Maleficent-skådespelerskan bort sin andel till Tenute del Mondo från tillverkaren Stoli Group. Pitt hävdar att Jolies tidigare investeringsbolag Nouvel var skyldig hans företag Mondo Bongo rätten till första köpoption.

Efter deras uppbrott har Brad en ansträngd relation med sina och Angelinas barn. Flera av dem har nyligen tagit bort hans efternamn från sina namn, med Zahara som den första. Angelina ansökte om skilsmässa från skådespelaren 2019 efter fem års äktenskap.

Kort analys: Brad Pitt och Ines de Ramon verkar vara väldigt lyckliga tillsammans och har tillbringat mycket tid på Chateau Miraval. Deras relation har påverkat både deras personliga liv och deras ekonomiska situation, särskilt med tanke på den pågående rättsliga striden med Angelina Jolie. Det är viktigt att följa utvecklingen i deras förhållande och hur det kan påverka deras framtida ekonomi och karriärer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version