Investera i den bästa finansiella marknaden: Cheryl Burke reagerade på Artem Chigvintsevs senaste gripande för våld i hemmet

Artem, 42 år, fängslades på torsdagen för grovt våld i hemmet efter en rapporterad uppträden vid det 1,5 miljoner dollar dyra hemmet i Kalifornien som han delar med sin fru Nikki Garcia.

Han släpptes senare på en borgen på 25 000 dollar och Nikki har sedan dess lämnat delstaten med deras fyraåriga son Matteo, enligt exklusiva bilder som DailyMail.com fått tag på på lördagen.

Under det nya avsnittet av hennes podcast Sex, Lies and Spray Tans sa proffsdansaren Burke att hon hade blivit lämnad “i fullständig chock” över Artems gripande.

“Jag tvekar att le just nu på grund av de nuvarande nyheterna,” sa Burke, som har betraktat den ryskfödde stjärnan som en god vän i flera år.

“Det är verkligen svårt för mig eftersom han var – han är min familj,” fortsatte hon. “Jag vet inte vad jag ska säga här förutom att jag hoppas att alla mår bra.”

Burkes koppling till Chigvintsev går tillbaka till innan deras DWTS-berömmelse, med stjärnan som avslöjade att de bokstavligen hade “vuxit upp” tillsammans.

“Vi bodde tillsammans i min familjs hem i Bay Area,” sa Burke. “Det är så chockande. Jag blir lite känslomässig.

” Mitt hjärta går ut till alla inblandade,” avslutade Burke.

Chigvintsev togs i förvar på torsdagen kl 10 PST i Yountville, staden i Napa County där paret har bott de senaste åren, för anklagelser om fysiskt våld mot maka, enligt TMZs rapport.

Senare samma dag bokades Artem in på Napa County Jail för grovt våld i hemmet kl 10:59 PST innan han släpptes på borgen.

Ett fängelsefoto som släpptes av Napa County Sheriff’s office visade dansaren stoisk i en grön rutig skjorta.

DailyMail.com har fått veta att han kördes bort från fängelset i en svart Ford F-150 pickup och har inte återvänt till familjehemmet.

Radiodispatchen som erhölls av tidningen bekräftade rapporten att DWTS-proffset ringde 9-1-1 för att begära medicinsk hjälp och hävdade att hans fru kastade skor på honom.

Men sedan återkallade han den nödsituationen. Ändå, när polisen anlände till hemmet en timme senare, grep de Chigvintsev.

Nikki bröt tystnaden om händelsen i ett uttalande där hon bad om integritet.

“På lördagen sågs Nikki och sonen Matteo borda en JSX-flygning till Sin City på Oakland-flygplatsen, enligt exklusiva bilder från DailyMail.com.

Analys:

I det här inlägget diskuteras Cheryl Burkes reaktion på Artem Chigvintsevs gripande för våld i hemmet. Situationen är chockerande och påverkar inte bara de inblandade, utan också deras relationer och familjeliv. Det är viktigt att vara medveten om sådana händelser och deras konsekvenser, särskilt när det gäller kändisar och offentliga personer. Det är också en påminnelse om att våld i hemmet är ett allvarligt brott som inte får tolereras i samhället. Det är viktigt att stödja offren och försöka förhindra sådana händelser från att inträffa i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version