Investeringsexpert Barbie Ferreira visar upp sin fantastiska viktnedgång i en serie sexiga bilder

Barbie Ferreira, 27, visade på måndagen upp sin fantastiska viktnedgång i en serie sexiga bilder. Skådespelerskan delade de imponerande bilderna på Instagram med sina 5 miljoner följare efter fanernas spekulationer om att hon har tagit Ozempic. I en av de fantastiska bilderna poserade modellen utan smink i en lågskuren cremefärgad negligé. Barbie poserade förföriskt i sitt hem med sitt bruna hår löst runt axlarna medan hon stirrade mot kameran. I en annan bild såg stjärnan fantastisk ut i en triangelhalterneck i svart läder som visade hennes vältränade midja. Hon hade på sig en lågskuren kjol och ett par mörka glasögon och poserade med händerna i höfterna, vilket drog uppmärksamhet till hennes nyliga viktnedgång.

Barbie har en historia av att inte vilja diskutera sin storlek. Fansen gratulerade henne till de lockande bilderna, men vissa spekulerade också i att hon tar Ozempic, diabetesläkemedlet som hjälper människor att gå ner i vikt. En följare skämtade: ‘Rika människor har ozempic och vi har kroppspositivitet.’ ‘Hon går tillbaka till sin tumblr-tjej-era,’ noterade en följare av Barbie. En annan fan blev arg: ‘Det här är HENNES kropp, HENNES beslut, synd att vissa människor har lärt sig att acceptera sig själva genom att identifiera, relatera och jämföra sig med henne, det är INTE hennes ansvar.’

Barbie var med i 16 avsnitt av Euphoria från 2019 till 2022. Efter det medverkade hon i ett avsnitt av Robot Chicken 2022 och hade sedan rollen som Nessie i filmen Nope. Stjärnan har två filmer på postproduktion: Faces Of Death och House Of Spoils. För fyra år sedan talade hon om sin ‘förlamande ångest,’ ‘depressionsproblem, ätstörningar, paranoia’ och andra ‘konstiga saker’ som hon insisterar på är ett resultat av internet. I en intervju med Cosmopolitan 2020 var Barbie öppen om mental hälsa -och de påfrestningar och världshändelser som har påverkat hennes generation negativt.

Slutsats: Investeringsexpert Barbie Ferreira visar upp sin fantastiska viktnedgång i sexiga bilder på Instagram och skapar spekulationer om diabetesläkemedlet Ozempic. Trots att fansen gratulerar henne till bilderna, finns det också en debatt om kroppspositivitet och självacceptans. Barbie har haft framgångar i sina skådespelarroller men har också kämpat med mental hälsa och samhällets påverkan på hennes generation. Genom att öppet diskutera dessa ämnen bidrar hon till att belysa viktiga frågor om kroppsimage, hälsa och samhällets påverkan på individens välmående.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version