George Clooney och Brad Pitt visade sig vara varje tum den komiska akten på söndagskvällen när de tog på sig jobbet som servitörer efter att ha hyrt en restaurang.

Hollywood-hjältarna besökte Ristorante Da Ivo i Venedig med Amal, 46 år, och Brads flickvän Ines De Ramon, 34 år, på lördagen, en dag innan premiären på deras Apple TV+ film Wolfs.

George, 63 år, tog sina värdskapsuppgifter på allvar när han tog emot beställningar från Apple TV-exekutiverna som också hade gått dit för att äta.

“George tog över driften av restaurangen i ungefär en halvtimme. Han gick runt till alla våra bord och låtsades ta beställningarna,” berättade en medlem från Apple TV-sällskapet för People.

“Menyn som hade skapats hade en hel komplicerad och lång förklaring för varje rätt … men George gjorde bara sin tolkning av det och det var helt galet. Han fick oss alla att skratta tills tårarna rann.”

Restaurangen är en vanlig plats för George när han besöker Venedig och tidigare besökte han den med Amal i augusti förra året.

George och Brad, 60 år, poserade även för ett foto med personalen på restaurangen efter att ha avnjutit en trerätters måltid.

Gruppen åt fiori di zucca i pastella (zucchiniblommor i smet fyllda med mozzarella), porcini-svamp och tryffelrisotto, tagliata di manzo (skivad biff) och paccheri-pasta samt rött och vitt vin.

George och Brad valde tiramisù till efterrätt medan Amal och Ines njöt av en vild jordgubbssorbet.

Den A-listade duon höll Venedig Filmfestival i sina händer på söndagen när de hade premiär för sin nya film Wolfs.

I filmen spelar de kriminella ‘städupp’ specialister som oväntat blir anställda för samma jobb – att göra sig av med en kropp på ett hotellrum.

George skämtsamt sa om Brad, som är tre år yngre: “Han är 74 år gammal så han har tur i den här åldern att han fortfarande jobbar.”

Och han skämtade om deras återförening: “Kontaktförbudet gick ut. Nej, det var bara kontanter, pengar kommer att lösa det.”

Duon fick enligt uppgift $35 miljoner var för att agera i filmen, och de hade insisterat på en biopremiär.

Men Apple ändrade sig och filmen, som insidern säger kostade upp till $200 miljoner totalt sett, kommer nu bara att släppas på bio i USA under en vecka.

I alla andra territorier kommer den att gå direkt till streaming, vilket gör den till den dyraste TV-filmen som någonsin gjorts.

Georges förnekade att deras arvoden var så höga som $35 miljoner, och sa att den verkliga siffran var ‘många många miljoner under’ den summan.

Men han tillade att det var ‘tråkigt’ hur det hade fungerat.

Han sa: “Vi hade velat det, vi ville det, och Brad och jag gav tillbaka en del av vår lön för att göra det. Vi har haft vissa hinder längs vägen, och det händer.

“Det är tråkigt, såklart är det tråkigt, men många människor kommer att se filmen och vi får en release i ett par hundra biografer. Det hade varit trevligt att få en bredare release.”

Han sa att ekonomin för streaming fortfarande håller på att ‘figureras ut’, men tillade: “Vi håller på att lösa det. Vi behöver Apple och Amazon och de behöver Sony eller Warners som har hållit på med det i 100 år.”

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version