George Clooney räddade en fallande fotograf under premiären av sin nya film Wolfs på Venedigs filmfestival. Hollywood-legenden, 63 år gammal, gick på den röda mattan med sin fru Amal Clooney när han såg olyckan och skyndade till för att hjälpa till. Medan han skämtade och tog roliga ansiktsuttryck på den röda mattan, var Amal inkarnationen av elegans i en gul korsetterad klänning.

Deras film, där George och Brad Pitt spelar kriminella ‘städare’ som oväntat anlitas för samma jobb – att göra sig av med en kropp på ett hotellrum, har fått mycket uppmärksamhet. De två huvudrollsinnehavarna betalades var och en 35 miljoner dollar för att medverka i filmen, men den kommer endast att släppas på bio i USA under en vecka.

Apple, som är filmens producent, ändrade sig och beslutade att släppa filmen direkt på streamingtjänster i alla andra territorier. Detta har lett till att filmen blir den dyraste TV-filmen som någonsin gjorts. George förnekar att deras löner var så höga som 35 miljoner dollar och säger att det verkliga beloppet är mycket lägre än så.

Det är tydligt att streamingtjänsterna spelar en allt större roll i filmbranschen, och George och Brad ser fram emot framtida samarbeten. De har varit vänner i årtionden och deras kemi på skärmen är en stor del av deras framgång. Att arbeta med människor man trivs med är viktigt, och det är något som Brad värderar högt.

Deras samarbete i filmen har varit framgångsrikt och nu planerar de att agera tillsammans i en uppföljare. Att bygga vidare på sitt samarbete och hitta nya projekt att arbeta tillsammans på är något som de båda ser fram emot. Det är tydligt att deras vänskap och professionalitet påverkar deras arbete i positiv riktning.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version