Investeringar i glamorösa evenemang: Stellas Maxwell strålar i pärlprydd klänning på amfAR-galan i Venedig

Stella Maxwell utstrålade gammaldags glamour i en pärlprydd persikoklänning på amfAR-galan i Venedig på söndagen. Modellen, 34 år gammal, såg sensationell ut i den djupt skurna klänningen som var täckt av orange och turkosa pärlor och paljetter. Den blonda skönheten höll sin smink minimal och strålande när hon satte upp sitt hår och accessoriserade med endast två ringar. Hon hade sällskap av stjärnor som Richard Gere och Kate Beckinsale som också visade upp glamorösa utseenden på galan. Victoria’s Secret-ängeln satte pulsen på högvarv i sin klänning med smala band bara en dag efter att ha dragit uppmärksamheten till sig på premiären av Battlefield på lördagen.

Stella säkerställde att alla ögon var på henne när hon gick på röda mattan i en genomskinlig klänning med detaljer i vitt som framhävde hennes otroliga figur. Modellen la till höjd till sin ram med ett par nudeklackar och bar också ett iögonfallande silverhalsband. Med sitt blonda hår uppsatt i en uppsättning såg Stella ut som en supermodell när hon poserade för kamerorna. Modellen följdes av Emily Ratajkowski, 33 år gammal, som bar en grön ärmlös klänning med en urringning och lager av utsmyckningar. Vogue-omslagsflickan såg perfekt ut när hon poserade för fotografier och var långt ifrån sin garderobsmalfunction i Paris i juni.

Modellen satte på en benig display i en PVC-minikjol och kraftiga stövlar, men hennes strumpbyxor var trasiga hela vägen upp när hon strutade till sin bil med sin vän i släptåg. Stella syntes med en mystisk följeslagare efter att ha tillbringat kvällen på Hotel Costes. Modellen, som är sexuellt fluid, kopplades senast ihop med franske fotbollsspelaren Kylian Mbappé år 2022 men ingen av dem uttalade sig om romansryktena.

År 2020 öppnade Stella upp om sin sexualitet i en intervju med Advocate magazine, där hon förklarade att hon föredrar att identifiera sig som LGBTQIA (lesbisk, gay, bisexuell, transsexuell, queer, ifrågasättande, intersexuell, asexuell och allierad). Hon förklarade: ‘Jag tror att LGBTQIA är allomfattande. Jag fick lite kritik på sociala medier för A:et, som naturligtvis kan betyda asexuell eller allierad.’ Hon fortsatte med att säga: ‘Någon sa, “Allierad – skojar du?” Och vet du vad? Jag skämtar verkligen inte. Jag har så många heterosexuella vänner som är viktiga allierade för LGBTQIA-samhället.’

När hon talade om vad som attraherar henne till en partner fortsatte hon: ‘Jag vet inte om jag har en typ. Jag går bara efter vad jag känner.’ Hon sa också: ‘Jag blir definitivt inte kär lätt. Jag skulle säga att de flesta av de jag dejtar är mina vänner. Jag tycker om att tillbringa tid med människor som jag främst är attraherad av och som jag älskar att tillbringa tid med.’

Stella har tidigare dejtat skådespelerskan Kristen Stewart, men paret gick skilda vägar 2019 efter en av-och-på-romans. De började dejta i januari 2017 och flyttade ihop bara fem månader senare. Paret rapporterades ha gjort slut i november 2018, med en källa som hävdade: ‘De såg inte öga mot öga och levde väldigt olika liv.’ De försonades kort därefter men återföreningen var kortvarig.

Stella studerade vid University of Otago där hon först upptäcktes för sitt modelltalang. Hon gick på catwalken vid Victoria’s Secret Fashion Show 2014 och blev officiellt utsedd till Victoria’s Secret Angel året därpå.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version